Daca poti citi in engleza, ai aici un articol care te poate lumina.
http://pets.webmd.com/dogs/dog-cries-tries-defecate#1
Poate sa fi mancat ceva, nu neaparat aruncat de un rauvoitor.
Ma astept ca i se va face fie o radiografie fie o spalatura intestinala sub anestezie.
Daca ai motive sa crezi ca a fost lovit, spune-i si acest lucru veterinarului.
De citit, am citit tot felul de articole, dar vezi cum e... daca cauti pe google te trezesti ca ai 10 boli grave.
Am fost azi la cabinet si am venit usor dezamagit... Primul lucru care l-au facut a fost sa ii ia sange si sa ii faca analiza. din care toate rezultatele ok. Apoi mi-a zis ca e posibil sa aiba o infectie urinara si din cauza asta sa nu-si poata face nevoile (bazandu-se pe faptul ca urineaza greu, in picuri... mi se pare ciudat sa fie de acolo problema avand cateva zile in care nu putea defeca insa urina normal.).
I-a facut o injectie sub piele (ceva antibiotic nu stiu cum se numea), 2 perfuzii si mi-a dat 20 de pastile Dermoscent Uti-zen (ceva supliment tot pentru infectii urinare din cate am citit pe cutie) pe care ii le dau de 3 ori pe zi. Aa, si a zis sa ii mai dau Dulcolax.
Maine ma duc iarasi sa ii mai puna o perfuzie si sa il vada.
Nu zic ca nu si-a facut doamna doctor treaba, insa mi se pare cam prea putin ce ii face, ma asteptam cum ai spus si tu la o radiografie ceva...