Bună. Nu cred că are nimic, dar ar fi de preferat să îl duci la veterinar să îi facă vaccinurile.
O sa il duc cat mai curand. sper. Doar sa ma gandesc cum il transport pana acolo. Ma intrebam daca rezista in ghiozdan dar mi se pare prea mic ghiozdanul pentru el. si in plus cine stie cum isi descarca nervii
Nu-ti face grij. Nu are nimic [ dupa parerea mea ]. Din cauza temperaturii, pisica mea altceva decat sa doarma si sa manance nu stie , mai se joaca cand ii vine ei . E din cauza atmodferei, nu cred ca are vreo legatura cu sanatatea.
P.S = nici eu nu i-am facut vaccinurile
O seara buna iti doresc! La multi ani pentru Sf. Ion daca ai pe cineva !
Poate e racit. poti sa-i dai un sfert de paracetamol pentru orice eventualitate.Dar nu alte pastile
Nu. Starea noastra(cat si a animalelor) se leaga si de atmosfera din aer, si a anotimpului.bla bla. Deci, n-ai de ce sa te ingriorezi, e micuts. Funda?:*
Bună. Scuze, acum am văzut. Păi eu când mi-am dus căţelul la veterinar l-am băgat într-o căciula mare si călduroasa pe care nu o mai purtam. . Succes oricum!
Si l-ai tinut in brate?
Ca motanul meu mai mult de 10-20 de secunde nu sta in brate, decat dupa o masa pentru gurmanzi.
Bună. Da, în braţe l-am ţinut. Încearcă! Dacă zici că este şi mic sigur nu va face urât.
P.S. :Să mă ţii la curent!
Sincer sa fiu, nu prea m-as risca sa il duc acolo fara sa il tin in ceva confortabil pentru el si din care nu poate sa fuga de nebun . Ca el, inainte, obisnuia sa alerge pe scarile blocului, eventual intra in casa la oamenii care deschideau usa, si imi lua ceva timp pana reuseam sa il aduc inapoi .
O sa incerc cu un geamantan mai mjilociu, il inchid doar 3 sferturi si pun un prosop inauntru sa nu il zgarie,, prea tare
Dar inainte de asta o sa ma duc zilele astea sa vad cand are deschis veterinarul
Cu geamantanul?! Nu cred că va avea vreo şansa să scape. Oricum, important este să ajungeţi la veterinar. Succes!
Eh, nu ditamai geamantaul Un bagaj de mana . Si nu il inchid complet. cat sa nu se supere pe mine.
. Ok. Să îmi povesteşti ce ai făcut.
Inteles, sa traiti. Plec acum (fara motanel) sa vad cand e deschis.
Pfiuu, nu am reusit nici pana azi sa ajung acolo Dar totul e stabilit pentru maine dimineata. Am testat ''gentuta'' si nu a reactionat urat cand l-am scos din ea.
Bună. Mă bucur ! Dacă vrei lasă-mi id-ul tău într-un mesaj privat, şi vorbim pe mess pentru că aici este un pic mai greu şi mesajele le primesc cu, câteva minute întârziere..
Mie mi-a aparut cu o ora intarziere . Ti-am trimis.
Nu pot trimite mesaje că sunt junior . Am primit mesajul şi te-am băgat în listă. Mai urmează să îmi dai add.