| Gabriel_Daniel_1994 a întrebat:

Bună seara am un cane corso mascul de 1 an si 4 luni si nu mai pune deloc masa pe el de la circa 7 luni tot 30 kg si mentionez ca ii fac deparaztiarea in fiecare luna(5 pastile sa fiu sigur)..carnetul il are la zi... mancare la discretie 1kg+ pedigree nu stiu...

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da' cine te-a sfătuit să-i dai 5 comprimate odată? Să fii sigur că-l vei ucide încet sau cum? Se dă 1 comprimat la 10 kg greutate corporală. Fie că e vorba de Pratel, Dehinel, Biheldon, Prozitel etc
Câinii între 20 – 30 kg → 3 comprimate!

Vrei un antiparzitar mai puternic? Există Drontal și Drontal Plus (antiparazitar cu spectru larg pentru tratamentul câinilor infestaţi cu viermi rotunzi şi viermi laţi). Dar acestea au un preț dublu, față de celelalte!
Însă, respectă doza. Te mai miri ce se întâmplă cu el...

| Nelly07 a răspuns:

Primeste atentie destula? Daca nu mananca, s-ar putea sa fie si din cauza asta.

| FlyingGenius a răspuns:

Cauza pentru care nu se ingrasa si nu pune masa musculara pe el este din cauza boabelor si eu am un cane corso de 1 si 4 luni si are 55 de kg si am avut probleme la inceput cu pedigree sfatul meu este sa ii schimbi boabele. Britt premium si BOSCH care sun la un pret convenabil sau royal canin, hills, acana care sunt mai scumpe.Eu ii dau BOSCH si este sanatos si musculos

| FlyingGenius a răspuns:

Este din cauza boabelor pedigree si eu am avut probleme la cane corsoul meu care tot 1 si 4 luni are dar are 55 de kg eu zic sa i le schimbi cu BOSCH, britt, hills, acana, taste of the wild, royal canin care toate sunt boabe premium eu ii dau britt si ii foarte sanatos si are musculatura f bine dezvoltata