| Adina4526 a întrebat:

Am un catel si am descoperit acum 2 săptămâni ca are parvoviroza. Am dus-o la un veterinar, i-a făcut o perfuzie si a doua zi era mult mai bine. Apoi am internat-o in alta parte si au ținut-o 1 săptămana pentru tratament. Astăzi am luat-o,când a fost externată era bine. Când am ajuns acasa i-am făcut baie.
Acum nu are chef de nimic, doar sta si doarme... de mancat a mancat
Care poate fi cauza?

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Nu-i este ok ca i-ai facut baie, dar nu este nimic grav, acum se odihneste.Mare atentie, virusul parvovirotic este foarte periculos, in spatiu inchis poate trai pana la 8 luni.Te sfatuiesc sa dezinfectezi bine in casa si patutul catelului. Evita sa aduci in casa catei nevaccinati, riscul sa ia virusul este foarte mare.Respecta ceea ce ti-a spus medicul in privinta alimentatiei si medicamentelor, sigur va fi totul bine happy. Multa sanatate blanosului din partea mea happy.

| Adina4526 explică (pentru GabyT10):

Mulțumesc mult pentru sfaturi!
M-am mai linistit putin! happy

| GabyT10 a răspuns (pentru Adina4526):

Cu mare drag, multumesc si eu happy.Ai un catel norocos daca a invins virusul parvovirotic, eu am pierdut cativa datorita acestui virus nemilos sad. Sper ca medicul ti-a dat pentru el vitamine si tratament pentru cresterea imunitatii, mai sunt "medici" care nu-si dau interesul si uita sa dea acest tratament, pe langa cel cu antibiotic.

Nu mi-a dat nimic sa ii dau acasa... a spus doar ca peste 10 zile trebuie sa ii fac vaccin. Sper ca o sa fie bine si fără acel tratament pentru creșterea imunității.
Îmi pare rău pentru cățeii tai sad

| GabyT10 a răspuns (pentru Adina4526):

Tratamentul pentru cresterea imunitatii poti sa il cumperi tu, se numeste K-9 Immune Support Dog, poti intreba si medicul despre el happy.Ar fi bine sa-i dai cateva zile inainte de vaccin vitamine K-9 sau picaturile de la K-9 pentru imunitate. Sper sa nu mai ai probleme cu el happy.

Mulțumesc mult!
Sper si eu sa nu mai am probleme happy

5 răspunsuri: