Nu-i este ok ca i-ai facut baie, dar nu este nimic grav, acum se odihneste.Mare atentie, virusul parvovirotic este foarte periculos, in spatiu inchis poate trai pana la 8 luni.Te sfatuiesc sa dezinfectezi bine in casa si patutul catelului. Evita sa aduci in casa catei nevaccinati, riscul sa ia virusul este foarte mare.Respecta ceea ce ti-a spus medicul in privinta alimentatiei si medicamentelor, sigur va fi totul bine . Multa sanatate blanosului din partea mea .
Cu mare drag, multumesc si eu .Ai un catel norocos daca a invins virusul parvovirotic, eu am pierdut cativa datorita acestui virus nemilos . Sper ca medicul ti-a dat pentru el vitamine si tratament pentru cresterea imunitatii, mai sunt "medici" care nu-si dau interesul si uita sa dea acest tratament, pe langa cel cu antibiotic.
Tratamentul pentru cresterea imunitatii poti sa il cumperi tu, se numeste K-9 Immune Support Dog, poti intreba si medicul despre el .Ar fi bine sa-i dai cateva zile inainte de vaccin vitamine K-9 sau picaturile de la K-9 pentru imunitate. Sper sa nu mai ai probleme cu el .