| Magdaip a întrebat:

Bună seara, am un pechinez mic de 5 luni, de două zile am observat ca în zona capului mai sus de ochiul drept s-a umflat foarte tare, arată ca o gâlma, atunci când pun gheață se dezumfla puțin și apoi se umflă iar, are idee cineva ce ar putea fi?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, un medic veterinar poate ști.

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la veterinar cu el, ca poate murii, daca infectia i-a afectat ochiul si capul.

| Magdaip explică (pentru Violleta2022):

Bună, am fost la medicul veterinar dar mi-a dat două pastilute din care trebuie să îi dau jumătate în fiecare zii pentru alergie, cățelul este totuși în același stadiu de 3 zile, nu se dezumfla decât atunci când pun gheață în rest este ca o gâlma mare.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Magdaip):

Ufff... nu stiu ce veterinar este ala, dar eu amavut ceva similar cu pisica si medicul l-a operat, taindu-i efectiv aglma ca sa-i scoata infectia si mi-a dat antibiotic.
Da-i totusi pastilele, probabil antibiotic si daca in 2 zile este tot asa, cauta alt veterinar.
Sa speram ca da inapoi infectia...si catelusul isi revine.

| Magdaip explică (pentru Violleta2022):

Am schimbat medicul, i-a făcut astăzi injectabil pe zi, iar acum două ore acea gâlma a explodat la propiu fără să o atingă cumva ceva și a ieșit multă infecție de acolo, am folosit apă oxigenată, cățelușa este pansată acum. mâine revin cu detalii

| Violleta2022 a răspuns (pentru Magdaip):

Ufff asta trebuia sa faca veterinarul, sa taie buba infectata, sa scoata infectia si sa curete rana, ca sa se vindece bietul animalut.

| Sophieka a răspuns:

Ai idee ca trebuie sa il duci la veterinar? De ce il ti asa?

| Magdaip explică (pentru Sophieka):

Am fost la veterinar cu el, mi-a dat două pastilute de alergie din care trebuie să îi dau jumătate timp de 4 zile, cățelul încă este umflat are gâlma acolo de 3 zile, se micșorează doar atunci când pun gheață

| Sophieka a răspuns (pentru Magdaip):

Ok. Nu ai precizat.
Schimba veterinarul! Am avut si eu diferite situatii cu animalutele mele si de fiecare data la reactii alergice le-a facut cate 2-3 injectii si si-au revenit. Nu le-am tratat cu pastile. Daca de 3 zile e tot asa, mergi in alta parte. De unde esti?