| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna seara..deci eu nu stiu inca ce sex are perusul meu, am auzit ca masculii au coada mai lunga si mai stufoasa decat femelele, ca sunt putin mai micuti si culoarea nasucului e albastra. Al meu e albastru cu alb dar nasucul e mov iar al vecinei mele e verde cu galben si nasucul e albastru. Oare daca al meu are nasucul mov (lilla) e fata difera culoarea nasucului dupa culoarea penelor? In zilele astea as vrea sa ii iau o pereche dar nu stiu inca daca sa iau femela sau mascul. Ma ajuta-i si pe mine va rog

5 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Dezbraca-te in fata lui si daca i se scoala ceva mic intre picioare este sigur baietelwinking

| XxBlueRosexX explică (pentru XatomisX):

Mda...un raspuns mai prost nu puteai sa dai...rolling on the floor))))))))))))))))))))))

| viotedy a răspuns:

La cei de culoare predominant alb sau galben nu e valabila povestea cu culoarea nasului.si depinde si de varsta lui.

| KinderBeeeib a răspuns:

Pai din cate ai descris tu ai sigur un baietel. Daca ii iei mancare "Vita Mix" are un ghid de ingrijire pe spate si poti vedea. Daca nu uitate pe acest site:

http://www.animalutze.com/articole/determinare-sex-perusi.php
Funda?

| Sunny4Summer a răspuns:

Depinde de varsta perusului. Cand sunt mici, masculii au nasul roz, dar apoi li se face albastru.
Nu conteaza culoarea perusului...
Daca stii ca e baietel, ii poti lua tot un baietel, sau o fetita care sa fie de varsta lui, pentru ca fiecare va incerca sa arate ca el el seful...
Un indiciu despre varsta lui ar fi dungile negre de pe cap (daca are): cu cat sunt mai aproape de nas, cu atat e mai tanar...

Succes!