Pai un adapost pentru caini nu este in orasul tau? il duci la ei. Acolo sa decida ei ce fac cu el. Sau mergi la alta farmacie veterinara si incearca sa iti de ceva sau sa iti recomande un adapost. esti foarte sufletist intr-o lume indiferenta. bafta
Greu gasesti in ziua de azi oameni binevoitori, care sa ajute pe cineva (mai ales animalele) dezinteresat, din suflet.Va felicit pentru ceea ce faceti, cred ca cel mai bine este sa-l duceti la un adapost.Succes
Sall! Imi pare bine ca vad un om care ajuta animalele.Il poti duce la un adapost sau il poti da unui vecin/prieten care doreste mult un caine si mai mult ca sigur se va asigura ca se va face bine. Daca il duci la adaposturi sau la vecini/prieteni va fi in siguranta, vor avea grija de el, nu il va maio calca masina si multe alte pricole nu i se vor mia intampla. Poti sa il iei chiar tu dar, cred ca daca doreai sa il iei trebuia sa o faci mai devreme . Pentru ca sa scapi de o grija pune anunt pe un site cum ar fi ajiutaanimalele.ro sau mai stiu eu si ii vei gasi o casa unede va fi bucuros.In ani de caine el are 126 de ani, da e cam batran, dar acum sincer cine nu isi doreste un animal? Deci cauta-i o casa unde sa fie fericit si totul se rezolva, succes! Funda?
anonim_4396 întreabă: