| y a întrebat:

Buna-seara.
M-am dus sa imi iau o mandarina si sa ma uit la un film. Pisica mea era in pat intinsa.Eu aveam o farfurie in fata laptopului si incepusem sa decojesc mandarina.Langa aveam o alta farfuriuta pentru a pune bucatile deja decojite, numai bune de mancat.Si fara sa vreau am pus farfuria aproape de pisica. Ea s-a speriat cand a vazut mandarina si a venit repede la mine in brate ca atunci cand era mica si ii era frica/frig. Acum este speriata de mandarina.sau poate de mirosul ei.Nu inteleg e a doua oara cand mi se intampla dar prima oara m-am amuzat pe tema asta avand in vedere ca era mai mica si sperioasa.Va rog ajutati-ma. Ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Da chiar asa, ce are scrisul fetei? happy e ok, atata ca isi face griji pe degeaba da in rest... mie mi se pare ok, se intelege ce vrea sa zica, mai ales in comparatie cu ce aberatii scriu unii pe TPU! Pt Y, stai linistita, animalele de compane mai au si unele fobii dar nu va pati nimic pisica ta happy eu am catel si are o groaza de fobii dar incerc sa il obisnuiesc cu lucrurile de care ii e frica, cu toate astea si el tremura tot laughing ii arat ca obiectul de care ii e frica nu-l va papa tongue si este cand ii trece din frica. Eventual da-i o bucatica de mandarina sa o miroasa, sa se joace cu ea, sa vada ca nu musca happy altceva nu poti face. Am vazut pe animal planet un catel care avea fobia mesei de calcat, se speria cumplit cand stapana scotea masa de calcat rolling on the floor nu ai ce face decat sa ii demonstrezi cumva ca nu va sfarsi mancat de masa de calcat sau de mandarina tongue

| just for me a răspuns:

Pai din cauza mirosului s-a dat pisika la o parte.care-i faza?hee hee nu le plac aceste mirosuri intepatoare. pisoiul meu nu suporta mirosul de portokala si d menta, daca ii dau ca menta pe la mas fuge sau miauna

| Magnific a răspuns:

Trebuie sa faci o carte cu "pisica si mandarina" cred ca o sa ai succes. apropo cati ani ai? ai 10? dupa felul cum ai scris mai mult nu iti dau.

| anonim_5778 a răspuns:

Din cauza mirosului... e prea tare/intepator pentru ea.Si pisica mea fuge de unele mirosuri (oja de unghii, citrice)desi e mare. Nu e nicio problemawinking

| PufiCiufi a răspuns:

Nu ii e frica dar nu suporta mirosul

| y explică:

Hmm.sa vedem.care e problema cu scrisul meu? Faptul ca nu scriu cu tz, sh, ca, etc trebuie neaparat sa ma faca mica?
Am 16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mandarina? mandarina cati ani avea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O afecteaza mirosul mandarinei e f puternic
eu am un caine si tot la fel face
ai grija sa nu-i mai dai sa miroase ceva puternic pentru ca s-ar putea sasi piarda mirosul.happy

| Lorelei_8102 a răspuns:

Nimic, pur si simplu o deranjeaza mirosul mandarinei, ca e prea puternic probabil, nu-ti fa griji e totul in regula, amuzeaza-te in continuare))