Da chiar asa, ce are scrisul fetei? e ok, atata ca isi face griji pe degeaba da in rest... mie mi se pare ok, se intelege ce vrea sa zica, mai ales in comparatie cu ce aberatii scriu unii pe TPU! Pt Y, stai linistita, animalele de compane mai au si unele fobii dar nu va pati nimic pisica ta eu am catel si are o groaza de fobii dar incerc sa il obisnuiesc cu lucrurile de care ii e frica, cu toate astea si el tremura tot ii arat ca obiectul de care ii e frica nu-l va papa si este cand ii trece din frica. Eventual da-i o bucatica de mandarina sa o miroasa, sa se joace cu ea, sa vada ca nu musca altceva nu poti face. Am vazut pe animal planet un catel care avea fobia mesei de calcat, se speria cumplit cand stapana scotea masa de calcat nu ai ce face decat sa ii demonstrezi cumva ca nu va sfarsi mancat de masa de calcat sau de mandarina
Pai din cauza mirosului s-a dat pisika la o parte.care-i faza? nu le plac aceste mirosuri intepatoare. pisoiul meu nu suporta mirosul de portokala si d menta, daca ii dau ca menta pe la mas fuge sau miauna
Trebuie sa faci o carte cu "pisica si mandarina" cred ca o sa ai succes. apropo cati ani ai? ai 10? dupa felul cum ai scris mai mult nu iti dau.
Din cauza mirosului... e prea tare/intepator pentru ea.Si pisica mea fuge de unele mirosuri (oja de unghii, citrice)desi e mare. Nu e nicio problema
Hmm.sa vedem.care e problema cu scrisul meu? Faptul ca nu scriu cu tz, sh, ca, etc trebuie neaparat sa ma faca mica?
Am 16 ani.
Nimic, pur si simplu o deranjeaza mirosul mandarinei, ca e prea puternic probabil, nu-ti fa griji e totul in regula, amuzeaza-te in continuare))
Alenira întreabă: