| MoldovanFlory a întrebat:

Bună seara, mă adresez persoanelor care se pricep la porumbei..de vreo lună de zile m-am pricopsit cu un porumbel mascul in balcon, acum știu că poate nu ar fi trebuit dar bineînțeles că i-am dat mâncare și apă, i-am făcut chiar și un mic adăpost, o cutie din lemn in care se bagă seara la somn ..in primele zile era cuminte, puteam să ies in balcon fără probleme, ușor ușor în schimb a început să fie agresiv, când îi fac curat în cușca lui, când ies in balcon să fac curat, sare pe mine și mă ciupește de îmi sar capacele, mai nou, intră în casă după mine și la fel face, turuie și se învârte în jurul meu și unde mă prinde sare la scandal, eu îl scot afară, el nimic, sare pe plasa de la intrare să intre după mine... am citit o grămadă de chestii despre porumbei in ultima vreme, știu că dacă nu-i mai dau apă și mâncare la un moment dat o să plece singur cred, dar tot mi-e milă să-l alung și am zis să fac aici o întrebare, poate cineva îmi poate da un sfat, cum aș putea să îl "educ" un pic, cât să putem conviețui...îmi imaginez că mă asociază cu un intrus la el pe teritoriu, că știu că sunt foarte teritoriali, dar oare chiar nu se poate face ceva să punem conviețui? Sau trebuie să îl alung și gata?

2 răspunsuri:
| ayannn a răspuns:

Domne pasarile astea sant drone va jur!