| 4325 a întrebat:

Perusul meu a fost bolnav o vreme si inca mai este, dar e mai bine. In schimb, acum este foarte slabit, isi pierde echilibrul, nu se poate misca si nu reactioneaza la nimic
Va implor, da-ti-mi niste idei ca sa-l inveselesc, sa nu mai fie asa slabit

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Am avut și eu un peruș și îi s-a intamplat la fel. Avea aceleași simptome dar din păcate a murit...
Este bolnav intr-adevar, trebuie sa îl duci iar la medic în caz ca ai fost.
Dacă vrei sa îl "investești " pune-i muzica și stai cu el...

| Danutza_Dana_1996_lfHh a răspuns:

Buna! Prin aceeasi situatie am trecut si eu. Cand e singur moare dar cand sunt doi se inveselesc. Sfatul meu mai iai unul. Dar sa fie pereche.

| kr.mdy a răspuns:

Imediat la vet, i i va da niste picaturi.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Din ce spui, mi se pare ca e mai bolnav, nu mai bine. Du-l urgent la veterinar.

| 4325 explică:

Am uitat sa mentionez ca atunci cand a dat primele simptome de boala, l-am dus la veterinar si mi-au spus ca trebuie sa il ducem la ecografie. Dupa ce l-am dus, ne-am intors acolo si le-am aratat doctorilor fisa radiografica. Doctorii mi-au spus ca s-a ingrasat si ca nu mai poate sa dea afara ce are in burta (gainat). Prin urmare, burta lui s-a umflat foarte tare. Doctorii mi-au dat niste pastile pe care trebuie sa i le dau perusului si ne-au zis ca posibil nu mai are mult de trait (pentru ca este si batran-8 ani). Si ca altceva nu mai au ce sa ne dea ca sa se faca bine. I-am dat pastilele regulat, a mai dat ceva ceva afara, dar de alaltaieri nu mai face nimic. Am observat astazi ca un picior este slabit, cred ca umflatura din burta il apasa pe el.