Degeaba dai banii pe vet daca nu face nimic bine! pisicile mananca in general iarba pentru a-si potoli burtica. Poate avea cine stie ce paraziti intestinali. A mancat ceva stricat? Motanul meu vomita doar cand miroase peste crud. Mai bine intrebai de un veterinar bun in zona ta eu nu am fost cu Misu niciodata la veterinar nu a avut nimic asemanator cauta pe internet medicamente care se pot da si pisicilor pentru chestii de genul
Ai grija tine-o in casa si scoate-o afara sa manance iarba din cand in cand dar stai cu ochii pe ea sa nu faca alte prostii sa bea multa apa daca vomita se deshidrateaza rapid.
Schimba mancarea. Poate bobitele sunt problema am cumparat mancare pentru pesti si era plina de molii. Nimic nu mai e sigur in lumea asta ia-i wiskas alea esti sigur ca sunt bune daca le face publicitate si nu ii mai da carne. Daca i-ai dat carne cruda inainte sa aiba probleme cel mai probabil era infestata cu ceva paraziti intestinali (isi depun ouale in muschiul animalelor)
Sper ca te-am ajutat!
Trebuie sa mergi cu tot cu pisica la un veterinar serios ca sa o consulte. Asa la prima vedere poti spune multe dar nu rezolvi mai nimic. De cand vomita? Ce ii dai sa manance de obicei? Ce i-ai dat in ziua in care s-au manifestat pentru prima data simptomele?
Veterinarul ala a examinat-o cum trebuie? Nu se poate sa i se face chiar niste analize mai amanuntite? Ca sa se stie sigur ce are. Daca ti la ea du-te si vorbeste neaparat cu veterinarul! Ia-te in gura cu el! Nu poate sa fie chiar atat de nepasator! Si, e probabil sa fie si otravita.In cazul acesta e cam grav.O ti afara? Sau doar in casa?
Off, de ce nu ai dus si pisica la veterinar? In loc sa dai banii pe medicamente degeaba mai bine ai plati un consult. sper sa fie bine. pisicile mele nu au avut astfel de probleme mai mult de o zi. Situatia animalutului tau e destul de grava. se poate deshidrata
Daca sa otravit din greseala nu prea mai ai ce face insa daca e boala de stomac cumpara o carte cu remedii naturiste pentru animale probabil are gastrita oricum trebuie sa manance plante cum ar fi frunze de varza sau salata.