| Laviii97 a întrebat:

Pisicuța mea de 2 luni jumate elimina tot timpul niște viermisori albi ca bobul de orez după ce i-am aplicat un tratament cu niște picături după ceafa. Sa fie posibil de la asta? Și cât timp durează pana ii elimina?
Ajutați-ma cu un răspuns.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| StefanChriss a răspuns:

Buna Lavi! Nu sunt medic veterniar, dar parerea mea este ca pisicuta are nevoie de deparazitare interna, care se face cu tratament administrat oral. Cel mai bine este sa te adresezi medicului veterninar cat mai repede, pentru un tratament antiparazitar. Mai ales daca pisica a fost luata de undeva de afara.

3 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Bună o să se ia și la tine acei vermișori îți farantez că ouăle acelor viermișori sunt invizibile și sunt împrăștiate prin toată casa ta de acea pisică
Și garantat ai mâncat și tu fără să vrei o grămadă

Se numesc TENIA
așa că eutanasiaza de urgență acea pisică mergi la veterinar să o eutanasieze

și tu mergi si fa teste la treaba mare analize
test coprocultura
SI TEST PARAZITOLOGIC
o sa iti ia si treaba mica
te duci la un cabinet de analize cu trimitere de la medicul de familie sau platesti mai bine
si repeti aceste analize timp de 6 luni
pentru ca daca ai tenia ai cam terminat viata asta gata o sa devina pentru cativa ani cel mai mare chin pentru ca tenia in oameni se face mare cat o caracatita care te mananca pe dinauntru sinu se poate scoate din om
asa ca daca o depistezi din timp mai exista tratamente

si acum o sa apara sute de oameni care o sa dea cu pietre in mine
si tu sa nu te lasi influentata de ei pentru ca ei vor spune ca nu e chiar asa nu merge nu face nici un fel de analize

apoi peste 1 an cand o sa incepa sa te intepe ficatul splina pancreasul si o sa descopere ca a crescut o caracatita mai multe caracatite in tine care ti-au perforat toate organele cu tentacolele lor
pana la urma o sa iti faca operatii chirurgicale peste operatii chirurgicale sa mai taie din acele caracatite
dar niciodata nu vei scapa de toate

asa ca tu trebuie sa descoperi din timp daca giardia limbricii si teinia sau luat la tine
Te rog ascultă-mă pe mine că nu fac caterincă de tine nu este un lucru de ignorat! crezi ca nu mi-ar fi fost usor sa iti spun stai linistita ca moare doar pisica de la paraziti si tu scapi
dar exista riscul sa se fi luat chiar si la tine
si asta nu e un lucru de gluma sau de joaca pentru ca daca descoperi atunci cand o sa ai simptome o sa fie mult prea tarziu
Hai sa zicem ca ar mai exista ceva tratamete sa traiesti mai mult care ar omor din cele care sunt in organism dar ce te faci cu cele care or sa ajunga deja in creier pentru ca acolo nu prea intra substantele chimice pentru ca orice substata chimica trebuie sa treaca printr-o plasma printr-un filtru care filtreaza antibioticele si otravurile biologic selective folosite pentru uciderea acelor paraziti
asa ca nu o sa aiba nici un fel de otrava cum sa intre in creier sa le alerge pe acolo
asa ca nu iti bate joc de viata ta mergi si fa analize o data pe luna timp de 6 luni
si convingei pe toti din casa si pe parintii tai fratii tai tot ce e in casa ta sa faca si ei analize SI TRATAMENT
daca descopera doctorul ca s-a luat la tine

nu strica sa faci si un exudat faringial pentru ca muti viermisori dinastia se dezvolta la om in fundul gatului pe acolo pe unde sunt amigdalitele intre esofag si trashee
exact acolo pot sa iti cresca tot timpul viermisori dinastia
si sa te manance tot timpul in nas in gat si in urechi
si sa ai acea senzatie ca ai vrea sa te scarpini in fundul urechii in fundul gatului in fundul nasului intr-un loc unde chiar nu poti sa ajungi si te enerveaza maxim ca nu poti sa ajungi sa te scarpini acolo si o sa te manance in continu si ziua si noaptea si o sa te enerveze de nu mai poti
si o sa se stranga in bulgari care se vor prinde de cilii de la trahee si cate o data o sa tusesti mai tare si o sa sara asa bulgarasi de viermisori dinastia cat o boba de fasole care fusesera prinsi de cilii de pe trahee si o sa te sperii si o sa iti strice toata ziua ca iti vine tot timpul sa tusesti si ca te mananca tot timpul in fundul capului si in fundul urenchilor in cat nu o sa te mai poti gandi la alte lucruri de faptul ca vrei sa te scarpini acolo unde nu ajungi sa te poti scarpina

| Molusca a răspuns:

Bună dimineața! Sfatul meu este sa o duci pe pisicuță la veterinar. Sper că te-am ajutat! Sau du-te la farmacie

Răspuns utilizator avertizat