| Bogdan_9316 a întrebat:

Bună seara! Tocmai mi-am cumpărat Vineri un hamster robovosky... şi acum nuştiu ce are crying Dacă vreau să pun mâna pe el asa fuge de nici nu-l vezi. e tare speriat, nu pot pune deloc mâna pe el.

Ce să fac să-l îmblînzesc? Acum nu-i mai dau de mâncare că m-am suparat pe el că nu mă lasa să-l ating.

Dau fundă!

9 răspunsuri:
| Nutemaiholba a răspuns:

Esti nebun?-.-" da`i de mancare animaluluistraight face si vorbeste cu el ca sa se obosnuiasca cu vocea ta.e o rozatoare.te vede ca pe o aratare de 20 de ori mai marestraight face normak ca fuge de tine..tre` doar sa se obisnuiascawinking

| Anonim5566 a răspuns:

E normal sa fie sepriat, mai ales pentru ca abia si-a schimbat mediul. Cauta sa se scunda in locuri intunecoase, unde sa se simta in siguranta. Pune-i in cusca ceva sub care sa se ascunda, lasa-i la dispozitie multa apa si mancare si nu il stresa. Vorbeste mult cu el, cu calm, ca sa se obisnuiasca cu vocea ta, cheama-l pe nume si abia apoi incearca sa pui mana pe el. Dupa vreo saptamana si ceva se va obisnui cu culcusul si vei putea sa incerci sa pui mana pe el. Mai important, nu il bate, nu striga la el si nu il pedepsi. Si nu ii schimba nimic in habitat (nu ii aduce si scoate obiecte din cusca de 10 ori pe zi, nu ii mta cusca etc.). Sper ca te-am ajuat. Bafta!

| o0DarKneSs0o a răspuns:

Pai toate animalele sunt foarte afectuoase si iti simt caldura din suflet asa ca iti spun sa faci in felul acesta :

Petreceti mai mult timp cu el si rasfatal. cum ar fi sa te joci cu el si mai ales sa nu il sperii sa fii cat mai calm cu el, sa ii dai sa manance dar trebuie sa ai rabdare pentru ca sunt foarte timizi :X
funda?

| Bogdan_9316 explică (pentru o0DarKneSs0o):

Pai nu pot deloc sa-l tin in mana

| o0DarKneSs0o a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Poate nu`i place unde il tii nu stiu poate nu are suficienta lumina aer sau nu stiu.

| Bogdan_9316 explică (pentru o0DarKneSs0o):

Cum sa nu aibe aer si lumina laughing e in cusca cu gratii. Dar nu stiu ce sa fac cu el.

| cleuta a răspuns:

Daca nu ii dai de mancare va muri! Fi buna cu el si dai te rog

| miky96 a răspuns:

Tu trebuie sa-i dai de mancare, si oricum toti hamsterii sunt la fel, adica cand eram mica am luat unul in mana si stateam cu el in brate, apoi a facut pipi pe minelaughing, deci unii fug altii fac pipi laughing

| EylülT a răspuns:

Până la urmă, ai reușit să îl mângâi? Și eu mă confrunt cu același tip de hamster