| LoveDubstep33 a întrebat:

Bună seara, TPU :d. Sunt începătoare în sims 3. Dar am niște întrebări, poate mă puteți ajuta voi big grin :
1. Când părinții care îi creezi se duc la serviciu, și vrei să-i vezi, îți arată doar clădirea (ex : poliție, spital etc), merge să dai undeva să îi vezi ce fac atunci? Sau la copii, când se duc la școală, nu merge să-i vezi?
2. Știți cumva niște site-uri după care merge să descarci (gratuit) pentru sims 3 obiecte, de exemplu mai multe feluri de frizuri, de haine, de obiecte din casă sau instituții, să le pui în oraș etc big grin
3. Când creezi o familie, ei îți dau o anumită sumă de bani/credite ca să poți să-i muți într-o casă, normal big grin Dar am pus o casă în orașul meu, care costă mult, și familia nu are bani de așa ceva laughing Există vreun cod să le fac mai mulți bani?

Știu că am cam exagerat cu întrebările... Dar nu trebuie să răspundeți chiar la toate, la ce știți, iar eu o să iau în considerare dacă m-ați ajutat ȘI O SĂ OFER FUNDIȚĂ!:d
Mulțumesc mult :* O seară bună!

(Scuzați categoria, dar nu m-au lăsat să aleg Jocuri/Pc)

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

1. Nu poti sa vezi, decat pentru sims 3 university, cand se duc la facultate.
2. Exista diverse chestii pe internet pe care le poti cauta, se numesc packages. Dai seasrch pe google si cauti sims 3 free packages si iti dau diverse lucruri.
3. Codurile sunt aceleasi ca la sims 2, pentru 1000 - kaching, pentru 50000 - motherlode. Uite aici un site cu cheatcodes www.cheatcc.com/pc/sims3cheatscodes.html.

2 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

1.Nu.
2.http://www.thesims3.com/
3.Prima data te muti in casa obisnuita, apoi apesi ctrl+shift+c si scrii motherlode si primesti 50.000 simoleni, suni la telefon la move si alegi casa.

| Cosma_Andrei_1995 a răspuns:

1. Nu
2.
3.Nu au aparut inca la sims 3.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pe site-ul lor oficial ai un ghid pe care va trebui sa-l citesti cand vei mai avea nelamuriri!