| Xenia16 a întrebat:

Buna seara TPU! Pisicul meu de 2 zile numai mananca si nici numai urineaza.Am fost azi-dimineata cu el la medicul veterinar,i-a facut o injectie in mai multe locuri si i-a dat sa ia in fiecare zi o pastiluta.A spus in caz ca nu isi revine pana maine,adica sa urineze si sa manance, atunci mergem cu el sa il sondeze.Am chemat acum cateva minute si medicul acasa si i-a facut alta injectie si a zis ca nu sunt sanse asa mari sa supravietuiasca.Credeti ca e adevarat? Ati avut si voi astfel de probleme cu pisicul vostru? Nu vreau sa moara tin la el enorm de mult, are 6 ani si niciodata nu a ajuns in starea aceastacrying

7 răspunsuri:
| Lady21 a răspuns:

Da-i vitamine, dai atentie adica manga-ie-l etc tine-l in brate si dai sa manance alimente cu vitamine.

| Xenia16 explică (pentru Lady21):

Pai nu mananca absolut deloc si pastilele i le-am bagat fortat pe gatsad, medicii au zis ca are vezica urinara foarte unflata.Astazi la 9 merg cu el sa il sondeze dar medicul zicea ca sunt sanse minime de supravietuire si nu as putea fara el.crying

| Lady21 a răspuns (pentru Xenia16):

Operatia e solutia

Din pacate este prea tarziucrying(a muritcrying((

Pacat crying

...Si mie imi pare foarte rau de el si imi doresc ca acolo unde este acum sa ii fie bine, sa fie sanatos si foarte fericitcrying

Si eu la fel happy