Nu cred! Ce sa-ti faca pentru un carucior? Banuiesc ca firma de paza a vazut la viata ei faradelegi grave,nu ca s-a luat un carucior si s-au jucat niste tineri cu el. Dar la o recidiva, daca acolo sunt camere de luat vederi...s-ar putea sa nu mai fie bine! Asa ca, iti recomand sa cauti alte distractii!
De ce sa fii agitat, in afara faptului ca nu trebuia sa te joci cu caruciorul? Nu l-ai furat astfel ca nu ai savarsit vreo fapta penala si nici contraventionala, daca numai atat a fost, cat ne-ai relatat. Alta data lasa carucioarele in pace, nu-s pentru joaca. Numai bine!
Nu.Nu ai absolut nici un motiv sa fi agitat.Maninca si ei o paine si trebuie sa-si execute atributiunile de serviciu.Dar nu -ti fac rau ca nu ai facut nimic penal.
Jesus,not! nu ai niciun motiv,ia lasat sa plece asa ca nu ai niciun motiv de neliniste, iti dai seama ca a trebui sa-i certe, dar nu se pune mare accent pe "incidente" asa nesemnificative.Succes!
Exista posibilitatea sa fi fost chemati de cineva. sau firma respectiva a sesizat lipsa caruciorului si i-a chemat. sau mai exista posibiliatea sa fi trecut prin intplare, ira prietenii tai au iesit cam mult in evidenta
Oircum stai relax astia n-au treaba cu astfel de lucruri marunte
Ce ai ma stai linistit. Uite sa iti dau un exemplu eu cu prieteni mei nu jucam fotbal in parcarea unui magazin de mobila Alfa si da mai des mingea pe acoperisu cladiri[eu nu pricem cum sa dai mingea pe o gladire de 15 metri inaltime] si ne tot urcam pe ea ca sa ne lom mingile uneori ne mai prind gardieni si ne trimit acasa si zic ca suna la politie dar ei nici o data nu au sunat desi au avut destule ocazi
Cred ca ar trebui sa iti schimbi locatia, gaseste alt parc! Ca nu se stie cand se supara astea de la BGS si ti-o fi cam strant!