| KawaiiiPanda a întrebat:

Vreau sa va intreb. Ce activitati poti face cu hamsterul. In sensul ca fiind un hamster pitic nu prea poti face cu el mare lucru. Poate ca daca ar fi de ala,sirian poate ar dormi la tine in buzunar,sau l-ai putea invata mici trucuri, etc. Dat fiind unul mic nu poti face astea ca nu sta.
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Pai in primul rand nu prea ai ce face cu el pentru ca hamsterii sunt nocturni. Ei dorm ziua si sunt activi noaptea si nu e bine sa-i fortezi sa fie altfel. Asta e ritmul lor natural.
Si acum fiind iarna e in perioada de hibernare ceea ce inseamna ca doarme si mai mult. Nici noaptea nu prea se mai joaca. Eu iarna nu ii auzeam distrandu-se in rotita noaptea.
Eu ca sa ma joc cu el uite ce faceam:
scoteam gratiile de la cusca si le puneam pe pat. Deschideam usita gratiilor si il bagam acolo. Sa vezi distractie. Se urcau pe gratii pana sus si apoi mergeau tinandu-se doar in manute. Erau asa simpatici. Mai cadeau dar nu se intampla nimic pentru ca aterizau pe pat.
Le puneam si jucarii inauntru si se distrau nefiind distrasi de talaj sau mancare.
Pe mine ma distrau numai privindu-i.
Asta era genul nostru de joaca.

1 răspuns:
| DraghiciStefania a răspuns:

Buna! Si eu am avut hamsteri, si faceam foarte multe activitati! In primul rand poti sa-l scoti afara din cusca si sa-l ti prin casa dar sa fie usa inchisa la camera si geamurile, in al doilea rand poti sa-i dai sa manance din palma, in al treilea rand poti sa-i cumperi o sfera pentru hamsteri si sa-i dai drumul prin casa. Sper ca te-am ajutat. Funda?