Nu stiu cu ce fel de spay l-ai dat, ca eu nu am auzit de asa ceva la pisici. Contra purecilor sunt picaturile care se pun cu pipeta dupa ceafa animalului si pudra. Bine ca l-ai spalat ca se lingea si ingera toata otrava din spray.
Spala-l inca o data cu sampon de copii, daca ai si clateste-l bine sa nu ramana nimic in blana, ca face matreata.Sa faci asta cu blandete si cu apa calda, ca pisicile au temperatura corpului mai ridicata ca la oameni, adica au 39 de grade. Va tremura oricum, dar este bine sa-l usuci cu foenul, bland sa nu-l sperii!
Cauta in farmaciile veterinare advantyx, nu stiu sigur daca exista si pentru pisici, dar stiu ca e foarte bun. Doar sa ai grija sa-i spui farmacistului ce greutate are ca e important. Pentru cainele meu asta a fost singurul medicament care chiar a functionat... Bafta!
Hey! Pai nu mai da cu spray. Ar trebui sa-i cumperi ''Parakill- de la Romvac''. Sa stii ca ajuta! Cumapar-i si un sampon special pentru pisici si samponeaz-i bine blana. Ar trebui sa isi revina. Succes!
Eu cred ca e alergic nu-l mai da cu spray, dai altceva intreaba-l pe veterinar si dul sa vada ce are el stie ce trebuie sa faci.
Poate era alergic sau ceva... Dar daca se scarpina mult inseamna si ca incepea sa isi faca efectul si purici il muscau cat mai apucau. Asta au patit si pisici mei de la picaturi si veterinarul a spus ca le trece in maxim 3 ore. Crede-ma am multi pisicuti