Sunt periculosi, am avut un prieten care crestea un astfel de caine, dresat de catre dresor specializat si intr-o zi din senin ia atacat sora.
La casa ar mai merge, la bloc e complet inuman sa cresti un ciine de talia asta, si un motiv in plus pentru el ca, la un moment dat, aparent fara motiv, sa te atace sau sa atace pe cineva apropiat.
Pai sunt tot felel de corcituri care se vand,de aia aratau aiurea, trebuie sa fii atent ce cumperi, nu sunt toti agresivi, de altfel se zice ca, cainele are caracterul stapanului.
Sall eu am 2 pitbuli si un rottweiler.Nai sanse sa il ti la bloc e caine foarte agresiv fata de straini pentru stapan si-ar da viata. Daca stai la bloc ti-as recomanda un prichinez.
Eu stiu ca si rottweileri sunt unii agresivi ca asa sunt invatati sau nu sunt socializati cu straini.
Am dreptate?
Dar un labrador sau un Amstaff America pur?
Rottweileru chiar daca e socializat el are instinctul de paza si ataca orice intrus crede-ma eu de mic ma plimbam cu el pe strada si se juca cu oameni dar acum ar sfasia pe oricine calca la el pe pamant.Ti-as recomanda un amstaff sunt foarte afectuosi si frumosi si foarte energici.