| Crinutza123 a întrebat:

spuneti-mi va rog niste cadouri care mia-s putea dori de anul nou,,,,,happy. funda!happy

Răspuns Câştigător
| ViseColorate_4467 a răspuns:

thinking nu stiam ca de anul nou se fac cadouri da in fine...

referitor la intrebarea ta care nu are chiar nici un rost aici, deoarece de unde mama naibii sa stim noi ce iti doresti tu sa primesti? te-ai gandit mult cand ai pus intrebarea asta? doreste-ti si tu ce ai nevoie.na.logic,nu?laughing

6 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Woow.noi sa iti spunem ce vrei? laughing esti in criza de idei? thinking
poate ai tot ce iti trebuie de nu stii ce ai mai vrea.

| OmuVerde a răspuns:

Daca iti pasa de mediul inconjurator fa-ti un cadou eco de la Greenpeace: http://www.greenpeace.org/romania/shop pixuri din hartie reciclata, brelocuri, tricouri, etc.

| Donytzu_1698 a răspuns:

Un telefon mobil sau un laptop

| pwp a răspuns:

Un telefon
o pereche de patine
un set de manusi+ caciula+fular
o placa de par
un parfum de firma
o geaca de iarna
o pereche de cizme
un animalut de casa

sper ca te-am ajutat love struck

| Satisfaction a răspuns:

Parfumuri, haine, bijuterii, pantofi, cizme, telefon, laptop, i-phone, mp3 player, o petrecere surpriza organizata de prieteni sau familie (cel mai usor va fi sa bati apropo-uri cum ar fi " ce frumos ar fi sa mi se organizeze o petrecere surpriza" sau "ce-mi plac petrecerile surpriza") funda?

| capsunica13 a răspuns:

Hmmm, eu sincer mi'as dori un LD GD510 (roz/mov) dar nu mi'e neaparat ca nah... e criza. Dar eu cred ca cel mai valoros cadou este sa fiu sanatoasa si sa fiu alaturi de familie. nu stiu poate un animalut de plus/adevarat, o haina(bluza, fusta, pantalon), sau cel mai bine gandeste-te ce ai nevoie. funda?