| Vikaa a întrebat:

Buna,stie cineva daca e vreo lege ce interzice petardele? Zilele astea au murit multe animalute si nimeni nu se sesizeaza D;

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Contraventiile si sanctiunile sunt prevazute de art. 38 din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.
-- Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive
Text publicat în M.Of. al României. In vigoare de la 27.01. 1996
Formă aplicabilă de la 07 februarie 2011 până la 14 septembrie 2011, fiind înlocuită prin republicarea (r3) din Monitorul Oficial, Partea I nr. 177 din 12 martie 2014
Trebuie anuntat la @113 Politia animalelor.

45 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns (pentru Adry05):

Cu o atitunde cum ai tu ai sta inchisa in casa non stop laughing

| Adry05 a răspuns (pentru cfrtobias):

Fix, de aia numa în casă stau, noroc cu oameni ca tine că mai intru și eu în dialog cu alții, aș înnebuni fără tine, bine că exiști

Sa faci o inventie care sa nu puste deloc sa nu se auda si sa faca acelasi efect laughing poate exista oricum

| Vikaa explică (pentru cfrtobias):

Imi pasa mai mult de animale decat de unu ca tine, te-ai gandit ca poate sunt si oameni cu probleme cardiace? Astora ce va plac petardele, sa vi le bagati in c*r ca sa aveti senzatii tari pur romanesti.

| cfrtobias a răspuns (pentru Vikaa):

Pai la mine animalele nu mor atunci inseamna ca au si altceva animalele...

| cfrtobias a răspuns (pentru cfrtobias):

Https://www.petitieonline.com/......tificiilor asta am vazut pe Facebook pentru voi neaparat

| minrest a răspuns (pentru cfrtobias):

De ce ar trebui ca o data pe an ( nu ''odata'', caci nu a avut loc candva) sa se permita aruncarea de petarde? E o distractie infantila, stupida si nu ar trebui incurajata. Iar data aia cand aveti voie sa va ridicati poalele in cap nu a venit inca!

| minrest a răspuns (pentru cfrtobias):

Se spune ''petarde'', agramatule; se spune ''o data pe an", rau comunicantule; si multe alte expresii se spun altfel decat crezi tu, analfabetule functional.

| Vikaa explică (pentru minrest):

Macar sa si le bage in c*r, cel mai mult de suferit au necuvantatoarele. Zilele astea au venit la cabinetul tatalui meu peste 30 de caini cu traume si diferite probleme.Trebuie amenzi drastice.

| cfrtobias a răspuns (pentru minrest):

Dupa mine si petarzi e bine petarde poate iti place de femei rele happy

| cfrtobias a răspuns (pentru Vikaa):

Pai la mine an de an se folosesc si n-au nimic ale voastre cum au ceva? de la voi e ceva... ca si de tine in casa nu au nimic, doar nu le pune la cap sa puste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cfrtobias):

Distracție de oameni retardați.

| Emma30555 a răspuns (pentru cfrtobias):

Animalele se sperie f tare de petarde doar ca ție nu ți a pasat sa afli asta. În plus pot fi periculoase dar iar nu ți dai seama. Te distrează probabil fiindcă ești adolescent și ți se pare ceva woau sa bubuie. Înțeleg sa ți placa artificiile dar faptul ca ceva face bum sau poc nu vad ce e distractiv.

Sunt bine animalele de acolo? cum ti-ai petrecut trecerea in anul nou?

Întrebări similare