| cssandreea a întrebat:

happy Stiti cat costa in Romania un caine Pomeranian? Si ce parere aveti despre acest caine? Ms! Bye! Va pup! kiss

11 răspunsuri:
| SickOfWriting a răspuns:

Este un site cu catei de vanzare unde scrie la fiecare rasa tot ce trebuie sa stii despre ea.Este in romania si sper sa fie de ajutor :
http://catei-de-vanzare.ro/Pomeranian_46.html

| spyke321 a răspuns:

Buna. Am vazut anunturi care incepeau de la 250-300 euro. Dupa parerea mea poameranianul este cea mai frumoasa rasa si draguta si este recomandata pentru apartamente, dar poate fi tinut si intr-o garsiniera fara nici o problema. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| spyke321 a răspuns:

Am gasit pe cineva in bucuresti care da un pui pomeranian (baiat) cu 750 lei tongue

| Rose_2860 a răspuns:

Mie nu imi place aceasta rasa. Ii prefer mai degraba pe cei maltezi:X

| vvyoo a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la Zack and Cody?laughing. Costa in jur de 2000 lei. Eu am bichon havanese foarte frumos, are 2 luni si ti garantez ca sunt muult mai prietenosi, jucausi si mai putin pretentiosi decat pomeranienii. sper sa-ti iei si tu :*

| Kidd a răspuns:

Costa 2000 de lei ( 20 mil.)
Sunt super dragutsilove struck
Dar eu am un Pekinez Imperial ( din imagine)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut pomeranian si la 200-250 E dar trebuie sa cauti, dar daca vrei cu pedigree si cu toate actele la zi, pretul se ridica de la 450-500 E si ajunge chiar la 100E

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 150-200 euro gasesti doar maidanezi. Pomeranieni adevarati care la maturitate nu depasesc 1, 8 kg costa minim 800 euro. mai bine ia-ti un Spitz talie medie care costa 200-350 euro si macar ramai impacata ca n-ai aruncat bani in vant.

| horizon11 a răspuns:

Uite un site de pe care am cumparat si eu un pomeranian
http://www.vanzaricaini.com/comanda-online.html

| rala a răspuns:

Eu am pomeranian are 1, 5kg si e o scumpete de catel, foarte energic si bun paznic. stau la curte asa ca nu intri fara sa te muste(fara gluma)! are blana de culoare gri inchis si e femela am dat pe ea 350 euro fara pedigree, am cautat peste tot in ro inca unul dar nu am gasit decat la pretul exagerat de 2500 de euro cu pedigree si 1500 fara! este exagerat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru rala):

laughing Caine care nu are 2kg pentru paza, am trait sa o aud si pe asta.
Imi pare sincer rau pentru tine ca te-ai lasat pacalita, pentru ca un caine fara pedigree este un caine fara rasa!
Intr-adevar 2000 de euro este un pret mare, dar este pretul minim pentru un exemplar din rasa aceasta.