| Madalyna29 a întrebat:

Buna happy. Stiti cumva magazine/targuri in Bucuresti de unde imi pot lua un caine?big grin.` Am deja un canis, dar vreau sa mai iau o catelusa ca sa aiba companie happy. Si inca ceva, in complexul comercial "Europa" se vand si animale? (o cunostinta asa mi-a zis).

PS: Raspuns urgent si dau Fundawinking

8 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

In Europa nu se vand animale.
Poti incerca pe la magazine de animale.
Sunt numeroase in Bucuresti.
Poti incerca sa cumperi dupa mercador.

| aldaren a răspuns:

Un Labrador te ar interesa? http://catei-pisici.blogspot.ro/

| Ancutza99lovly a răspuns:

Buna Madalyna29 ai spus ca ai Caniche, ce fel de caniche ai?, daca ai mediu sau mic poti sa imi spui si mie cate cv despre rasa, mancare, comportamen.

| Madalyna29 explică (pentru Ancutza99lovly):

Pai e mic happy. Iar la mancare, ideea e ca eu l-am invatat sa manance numai boabe [pedigree si altelewinking] dar mai mananca si el asa din cand in cand si mancare gatita; D. La comportament e foarte afectos, devotat, linistit. Dar e singur, si de asta vreau o catelusa pentru el :X.

| Ancutza99lovly a răspuns (pentru Madalyna29):

Stiu eu o femeie care vinde Bichon Mlatez, are si fetita big grin Si o da de la 5milioane jumate in jos big grin

| Madalyna29 explică (pentru Ancutza99lovly):

Pai m-ar fi interesat ceva dupa la "Donatii" laughing adica totusi, nu as vrea sa platesc atat pentru un caine happy.

| Madalyna29 explică:

Am cautat pe mercador, si am gasit un catel care mi-a placut. I-am trimis un mesaj celui ce a pus anuntul, dar cum vad cand imi raspunde la mesaj?big grin

| Anonim078 a răspuns:

Poti sa cauti anunturi pe net, de pe mercador.com. eu de acolo mi-am luat.