| ruxacica a întrebat:

Buna stiu ca am mai intrebat asta de inca 4 ori dar tot incerc.Ma intrebam daca a gasit cineva doi catelusi (de 5 luni) in satul lazu. Oricine are vreo informatie despre ei sa ma anunte plsssssss. (A da si era sa uit pentru gasirea lor va pot spune: sunt o fata si un baiat: fata este toata maro si pe la ochi si la potic este neagra si rapunde la numele de BELLA : iar baiatul este maro spre portocaliu cu alb, varful coditei ii este rupt din cauza unei proble medicale si raspunde la numele de MAX si vreo 2 lucruri va mai pot spune : i-am pierdut cam acum 3 saptamani si cand i-am pierdut aveau zgarda. PLSSSSS daca ii gasiti spuneti-mi - dau funda

7 răspunsuri:
| Xtadelo a răspuns:

Intreaba si tu lumea de acolo sau pune postere

| ruxacica explică (pentru Xtadelo):

Pai asta e problema ca eu sunt din constanta si i-am pierdut in satul lazu

| pnker a răspuns:

Decat sa spui la ce nume raspunde fiecare, ceea ce e total irelevant, nu ar fi mai util sa spui ce rasa sunt?happy

| ruxacica explică (pentru pnker):

Pai mama lor era tekel si tatal nu stiu dar mama lor este tekel

| WizKhalifaa a răspuns:

laughing)) Cum poti sa crezi ca o sa iti gasesti cainii pe TPU?! Baga benzina si du-te in satul respectiv. Daca in loc sa te duci sa ii cauti personal si stai in fata PC-ului intreband lumea pe TPU imi dau seama cat de mult tineai la cainii tai.

| ruxacica explică (pentru WizKhalifaa):

Scuze dar am doar 12 ani si sunt din constanta deci nu pot

| WizKhalifaa a răspuns (pentru ruxacica):

Atunci inteleg de ce intrebi pe net laughing si mai ales de ce in loc sa spui rasa la inceput tu le spui numele. De parca locuitorii de acolo sunt Nostradamus si stiu cum ii cheama pe caini straight face