| FataCuOchiiVerzi a întrebat:

Stiu ca e cam tarziu (e aproape 2) si nu stiu daca mai este cineva pe aici dar totusi tin sa va intreb.Cum imi invat catelusa sa poarte hainute? Am un bichon de talie mica, insa cand am luat-o era sezonul primavara-vara si nu i-am dat hainute deoarece am considerat ca ii este si ei cald.Acum,ca se apropie sezonul toamna-iarna si va fi frig as vrea s-o imbrac in hainute insa am vazut ca sta suparata cand ii dau ceva pe ea. Vreau si eu niste sfaturi ceva.Inca nu a facut 1 an si cred ca mai poate fi dresata.Va pup!

Răspuns Câştigător
| XxCristianaxX a răspuns:

Nu trebuie dresata... a mea a facut exact la fel la ineput cand i-am luat o hainuta ( am meu e chiuaua ) dar trebuie sa o lasi putin sa se acomodeze. Funda >.

6 răspunsuri:
| YoCookieMonster a răspuns:

Poate ca ea statea suparata deoarece ii era cald.Sau te poti gandi ca haina ii era mica.Cainele poate fi dresat la orice varsta deoarece tu ii arati ce nu este bine cand face obraznicii si ea se invata sa nu mai faca lucrul acela. Daca preferi ca ea sa se comporte perfect trebuie dusa la dresaj profesional canin.

Sper ca te-am ajutat:X

| Plague a răspuns:

Tu ai inima? Cum sa dai haine pe un caine? E inuman; sunt incomode, inutile, ne-la locul lor si jenante pentru un caine. Are el blana. Pe langa asta cum dresezi un caine sa poarte haine? Sau un om sa poarte lesa - sau mai stiu eu ce altceva te-ar deranja si jena. Umilitor si urat; nu meriti sa ai un caine care sa te iubeasca. Are alte nevoi de care ar trebui sa te interesezi.

| Stelutasweet a răspuns:

Da exista haine pentru catei, in primul rand trebuie sa o lasi sa se obisnuiasca cu mirosul apoi sa te asiguri ca nu sunt stranse deoarece catelusa nu se va simti in largul ei si va incerca imediat sa le traga de pe ea cu dinti.nu-ti recomand ca sa-o imbraci acum pentru ca va asocia hainele cu chin deoarece ei ii este destul de cald si fara ele (ma refer acum vara chiar si pe o perioada scurta de timp cat tu vrei sa vezi cum ii stau hainele ea sufera de cald) cand va veni iarna si o vei imbraca de frig (mai ales daca a fost tunsa recent sau daca are blana scurta) le va accepta.Si eu am avut o pisica si o imbracam cu haine speciale pentru ea cand venea iarna. Din fericire accepta ceva larg si calduros pe ea mai ales hainele roz dar in final m-am limitat la niste "ciubotele" dragute sa nu-i fie frig la labute.happy

Răspuns utilizator avertizat
| TommyMiller a răspuns:

Mai intai trebuie sa o inveti sa vorbeasca, apoi o dai la scoala, daca e intelgenta poate urma si o facultate, apoi cu siguranta ca se va obisnui si cu obiceiurile noastre printre care cel de a purta haine

| amrm a răspuns:

Nu te primesc in mall fara caine imbracat?