Poii.nu trebuie neaparat sa ii iei ceva de mancare
poti sa ii iei o zgarda asa frumoasa, sau un cosulet din acela in care sa doarma.sau jucarii din acelea din cauciuc pe care sa le rontaie.sunt multe chestii:X
Petrecere frumoasa
Du-i o pisica sa o fugareasca. Multe fite trebuie sa mai fie in jurul petrecerii cu animale... Se pare ca unii romani n-o duc deloc rau. O sa fac si eu o petrecere de copaci, de fiecare data cand implinesc o luna. Asemenea aiureli n-am mai auzit... serios.
Pai ai putea sa-i duci stapanei nu cainelui ca de. ce stie el!? Pai niste hainute de caini, o zgarda mai speciala, poti sa ii iei o casuta daca ai la dispozitie mai multi bani, produse de ingrijire pentru blanita, etc., sau alte accesori de la pet shop!
Nu tb sa ii iei medalioane din argint sau bijuteri i-ai ceva simplu:Un cosulet cu mancare de catei si un os sau o minge din plastic cu care sa se joace.
Iai un cos plin cu alimente pe care stii ca nu ii face rau decorat frum si gata petrecere frumoasa
Ai putea sa-i iei o zgarda personalizata sau, oase de rontait din plastic sau jucarii pentru caini
e un pic ciudat, anyway...ai putea sa-i iei niste chestii din alea pentru caini care se dau desert... le gasesti la petshopuri
Pai dupa mine ai putea sa i cumperi ceva jucarie care face zgomot bineinteles de catei, sau o zgarda si o lesa draguta. Sper ca te-am ajutat cu ceva pup:*
Pai dupa mine ai putea sa i cumperi ceva jucarie care face zgomot sau o lesa si zgarda draguta. Sper ca te-am ajutat cu ceva.Pwp :*
Ai putea sa. i iei o zgarda frumusica, sau o jucarie ceva. nu trebuie neaparat mancare, mai ales daca spui ca e pretentios
O jucarie pentru catei. O minge, un os de cauciuc ceva de genul asta. Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Naspa...
ai putea sa ii iei o zgarda interesanta sau o fundita de pus in par
Cunosc sentimentu. uite o idee un pandantiv gravat cu mutrita lui (daca ai o poza)...sau cu nume si date gen adresa, etc. sa nu se piarda :). poti sa comanzi asa ceva online pe http://www.argintarie.ro/......-pg-1.html
anonim_4396 întreabă: