| Alice1719 a întrebat:

Buna sunt Alice si mi s-a intamplat ceva:in septembrie, era o joi. tata imi promisese de mult timp ca o sa imi ia un caine. El avea un prieten care avea o catea si fatase. in momentul de fata mai avea o catelusa si doi catei, iar tata voia fetita. Dupa ce m-a luat de la scoala, ne-am dus sa o luam.Am ajuns acolo:tata m-a pus sa ghicesc care este iar eu am ghicito crying am luat-o acasa i-sm pus numele Donna... o iubeam mult la patru luni stie sa faca aport, asculta si apropo era brac german crying. Dupa patru zile mama nu mai voia sa o tina in casa asa ca tata a dus-o inapoi.crying o iubeam mult si cand mancam un morcov venea dupa mine si isi lua unul si manca si ea cu mine crying imi e dor de ea! cand tata a dus-o la prietenul lui el a spus ca o so vanda doar ca a pastrato! crying crying...raspundeti-mi va rog care a avut dreptate eu sau mama si tata?

7 răspunsuri:
| xPinkuux3 a răspuns:

E evident ca tu ai avut dreptatewinking.

| LetyArob a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic... dar e clar ca atunci cand stai mult cu un animal, se ataseaza de tine.Totusi este foarte ciudat deoarece parintii tai ti l-au luat dupa 4 zile ce l-ai primit.
Ca sa pot sa iti raspund concret ar trebui sa stiu dc. ti l-a luat?!

| adee9 a răspuns:

Draga mea ti-as sugera asa:
Daca ai o prietena cu multi catelusi ia una de la ea dreseazal cum vrei sa puate va merg
Apropo la revedere

| OaNa_5315 a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu ai tai, in special cu mama ta. Mai ales ca poate mai exista o sansa sa o iei inapoi mai ales daca ala a pastrat-o. Spune-le ca vei avea mare grija de ea si in urma ei, pentru ca esti o fata responsabila si ca tie dor de ea.

| deeitza a răspuns:

Tu ai avut dreptate si eu am o cateluse si nu stiu ce m-as face fara ea din moment ce m-am atasat de ea nu ma mai pot desparti

| Miley a răspuns:

Tu ai avut dreptate. Dar spune-i mamei tale ca o iubeai mult si ca o vrei inapoi dar incearca sa fii draguta inainte. Poate funtioneaza.

Răspuns utilizator avertizat