| ana01 a întrebat:

Buna sunt Ana si catelul meu Max nu stiu ce are la picior cand merge se chinuie putin cu el iar cand se aseaza iti tine piciorul intr-o pozitie ciudata. Ma ajutati va rog?

Răspuns Câştigător
| doroteea a răspuns:

Cred ca s-a lovit la piciorus. L-ai putea duce la veterinar sau sa intrebi la farmacie daca exista vreun unguent care i-ar face bine. Sau ai putea sa te uiti la el (cand am avut eu un catelus, i-am luat o hainuta de iarna si un snur de la hainuta i s-a infasurat in jurul piciorului si cred ca il strangea tare ca numai putea sa mearga si cand s-a uitat mama mai atenta la piciorul lui, a vazut care era problema...). Sper sa rezolvi problema.

5 răspunsuri:
| doroteea a răspuns:

Multumesc pentru fundita. S-a facut bine catelusul tau? happy

| getutageo a răspuns:

Sfatul meu este sa il ducu la veterinar este posibil sa fie lovit sau luxat...ai incercat sa te uiti sa vezi daca este taiat sau are vreo rana, dar cel mai bine este sa te duci cu el la veterinar cat mai repede sa nu se agraveze

| YrYnA_7766 a răspuns:

Du-te cu el cat mai repede la un medic veterinar ...sa nu fie ceva grav!:d

| Tσχץ a răspuns:

Buna.
Phai poathe calelul tha'u are o aschie in "labutza" si il doare.Ai putea sa ii verifi cu atentie labutza si sa ii masezi piciorul.
Daca nu merge nici asa roaga p cineva care se pricepe destul d bine in caini si sa se uite la piciorul lui.

| XxAngelVampireXx a răspuns:

Cel mai bine ar trebui sa il duci la doctor. poate sia scrantit piciorul (la cainele meu s-a intamplat asta :/), a fost muscat sau a sarit o capusa pe el... sper ca te-am ajutat happy