| asjdvfg a întrebat:

Sunt fata, inalta, frumoasa si imi place fashion-ul ce credeti bca as putea deveni? Sau alte hobby-uri? Pate dau funda.

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu conteaza ce zic altii tu devii in viata ce vrei tu. Faptul ca esti frumoasa si ianlta e un vantaj care te poate ajuta pentru ca acum conteaza si asta. Gandeste-te ce te atrage pe tine ce iti place sa faci. Persoanele carora le ceri sfatul iti vor spune pasiunile lor care tie poate nu iti plac daca ma intelegi. Ce vei deveni in viata numai tu poti sti, asta e un lucru care depinde de alegerea ta. Daca vei lasa pe alti sa aleaga in locul tau risti sa ajungi pe un drum care nu iti place. De exemplu eu vreau sa ma fac doctor psiholog.

3 răspunsuri:
| deeDEE1269 a răspuns:

Tu ii intrebi pe alti pot sati zica prostii poti deveni in viata doar ce vrei u sa devii nu ce cred alti. Daca muncesti si ai pe cineva sa te sprijine moral si finaciar poti ajunge si presedinte

| Lolo14 a răspuns:

Ai putea deveni fotomodelbig grin
SAu ai mai putea prezenta produse tip(geluri de dus, sampoane, etc)

Fundabig grin?

| FlippyFlippy a răspuns:

Ai putea sa fi fotomodel :d, dizainer de modathumbs up, o vedeta daca stii sa canti, sa faci poza pentru reviste, doctor ca te plateste mult, s-au ai putea sa fi vanzatoare la avon s-au la magazin : de detoate s-au afacerea familiei, o sportiva celebra o|:-)! succes kiss happy! funda puppy dog eyes [-o