Salut!
De obicei cainii si pisicile nu se inteleg, sti bine asta. Din filme, desene, insa nu e intotdeauna e asa.Cum ai spus si tu, la inceput se intelegeau. Poate ca si acum se inteleg insa tu o iei prea in serios.Esti sigura ca a vrut sa o manance? Sau poate doar sa se joace cu ea? Trebuie sa ai grija pentru ca atunci cand privesti doua animale ai impresia ca se omoara, dar de fapt ele se joaca.Depinde insa, exista sansa sa se urasca, ar trebui sa ii desparti, sau sa dai unul din ei.Situatia poate deveni foarte serioasa din cauza ca au mai crescut iar acum fiecare isi vrea teritoriul lui. Poate pisica il enerveaza oarecum pe caine (sau invers) cand se vad prin casa, asta datorita varstei lor.Cum si noi oamenii, ne mai certam intre noi cand ajungem la varsta adolescentei, asa si ei.
Sa sti ca am incercat sa te ajut, acum nu stiu cat ti-a fost de folos.
Deci Bianca, mereu caini si pisicile sunt dusmani si daca vrei sa-l lasi pe Misu afara il lasi cand sara nu este afara si-n casa si asa faci cand Misu este-n casa o lasi p[e Sara sa iasa. Si uite eu mai stau pe tpu.ro crede-ma nu o sa-mi pese ce spune fratele meu ok? fundita?