MALYr am gasit un site pentru tine care cred ca te poate ajuta sa iei pe gratis unul, dar nu cred ca puiuti, unul mai mare. Pupici si sa imi spui daca ai gasit ceva. http://www.adoptiicaini.ro/
Ah... cu gandul la imperechere de acum nici macar nu il ai .
Metis talie mica nu vrei? puiut? .
Nu inteleg toti vor caini de rasa dar bani nema pai daca vrei unu de rasa scoate banu.
Eu am dat pe un boxer 400euro dar cu pedigree(act de origine) tip A + celalalte .
Acum na ce vrei ceva de calitate dar gratis?
"Veterinar" nu cred ca ai inteles ce vreau sa spun de fapt! si Gabriella multumesc, m-ai facut sa simt ca mai exista sanse de a avea un catelus :*
Parintii mei sunt de acord dar au zis ca nu dau mai mult de 3 milioane...stiu e prea putin dar am spus mai sus de ce...
Gabriella, nu am gasit in Tulcea dar in schimb am gasit in Constanta un puiut de bichon, dar din pacate nu stiu daca o sa avem drum pe acolo.Iti multumesc oricum ca ma ajuti :*. O sa iti spun daca mai gasesc pe undeva.:*
Pai,daca parintii tai nu sunt de acord,ce o sa faci cu el? Cui o sa i-l dai? Doar nu o sa il parasesti, asa ca fii sigura ca parintii sunt de acord, ca sa nu sufere cainele dupa.
TurcoaicaTa întreabă:
Deniissel întreabă: