anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt noua aici si vreau sa va pun o intrebare

Am un apartament de o camera un living si doua holuri mici si un blacon si nu stiu ce caine mi s-ar potrivi in apartamentul asta mic. Am nevoie de ajutor sa imi aleg un caine potrivit pentru apartamentul asta.

Cel mai bun raspuns primeste funda!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un Ciuaua sa un Chow-Chow. Sa ai o zi frumoasa.

| Kriss96 a răspuns:

Vecina mea are un Amstaff intr-o garsoniera si e foarte fericit! Nu mi se pare ca ai un apartament asa mic. Un caine trebuie scos afara de 2-3 ori pe zi! Daca ai vointa sa-l ti juma de ora dimineata si o ora-doua seara sa alerge poti sa-ti iei si un caine de rasa mare! Totul depinde de tine! De cat timp esti dispusa sa-i aloci! In functie de marimea cainelui se impune timpul pe care trebuie sa-l petreci cu el afara, precum si de cate ori trebuie sa-l duci! Deci rasa ramane la latitudinea preferintelor tale.
Poate tu din fire preferi un caine mic. Un Bichon ar fi cea mai comuna rasa. Dar poti sa-ti iei si o rasa mai mare. Nu stiu ce preferinte ai tu. Citeste despre mai multe rase si vezi care ti se potriveste. Sunt oameni care nu agreeaza cainii cu tenta agresiva sau rasele de vanatoare. Aspectul cainelui este iar un lucru important. Nu multi prefera Bull Terrier sau Mops, pentru ca au fetele mai ciudatele. Este o emisiune pe Animal Planet, Dogs 101, o data pe saptamana se da cred,si in fiecare episod prezinta mai multe rase,cu avantajele si dezavantajele ei. Poate gasesti emisiunea si online. Acolo iti explica originea rasei,personalitatea,cat de agitat e,pentru ce tip e spatiu e potrivit (sunt caini care trebuie sa traiasca pe langa apa),cata galagie face,cat de mult naparleste,ce boli caracteristice poate avea,cum se intelege cu familia,copii, strainii, cat de bine pazeste casa, particularitati de ingrijire, etc.

| VanillaXoXo a răspuns:

Un bichon ar fi perfect. Este un caine de talie mica. Dar daca esti la inceput, iti recomand cu incredere un Chihuahua/Terrier/Bichon sau in cel mai rau caz, un pudel, desi este foarte greu de ingrijit. Fundita?