| rebybaby a întrebat:

Buna sunt o fata noua si daca vreti sa ma ajutati am un rottweiler are cam 1 an si creste si creste si nu se mai opreste adica este foarte mare fata de varsta pe care o are am fost la un veterinar care supne asta cresc ei dar nu cred pentru ca am cautat pe net si nu trebuie sa creasca asa mari daca vreti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum sa-l fac sa se micsoreze

9 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Da cat credeai ca e un rottweiler? Cat un chiuaua? laughing)

| anad a răspuns:

Am sa caut o metoda, dar ti-o spun daca promiti ca o incerci intai pe tine!(glumesc asa cum ai glumit si tu cu micsorarea). Fiecare fiinta are propriul lui ritm si dimensiuni de dezvoltare(netu-i net si viata-i viata, realitate!). Asta e, o sa fie un exemplar splendid cu care te vei mandri! Era mai bine o piticanie si un schilod?

| Larette a răspuns:

@thesweeticecream -aici nu ai dreptate, dau exemplu:
Husky'ul inceteaza din crestere la varsta de 2 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Anny_8839 a răspuns:

Nu-l mai poti micsora, este o fiinta vie.Insa creste mai mare ca semenii lui, poate pentru ca nu e rasa curata, (parintii lui sunt din rase diferite).

| softdeluxe a răspuns:

rolling on the floorAsta e buna.Nu poti miscsora un cainerolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg ca tu ti-ai cumparat o jucarie si nu o finta vie!
Spre bine lui, cauta un alt stapin pentru el!

| animalprotect a răspuns:

rolling on the floordaca tu poti sa te micsorezi...laughinganuntama

| thesweeticecream a răspuns:

Nu`l poti micsora!laughing

Da` mi se pare ciudat.fiindca eu stiam ca (virgula) cainii cresc doar pana la 6 luni.

Sh toti rottweilerii sunt ff. mari.