Pai. asa mi s-a intamplat si mie numai ca a fost probelma cu mama
dar acum ca mama a plecat in preuna cu tata in alta tara eu stau cu bunica. si cand au plecat i-am rugat sa imi iau catel de la matusa mea. care cateaua ei are pui
si m-a lasat cu o conditie sa am grija de el... si pana ce vor veni ei acasa sa nu mai faca in casa... asa ca daca parinti tai vor pleca vreo data in alta tara incearca sa ii convingi
sau daca nu macar sa te lase sa incerci. it cumpara sau adopta un catel si daca nu te descuri. il vinzi
Eu mai am 2 caini lupi mari si stau la curte, iar tata mi-a spus ca imi promite ca imi ia caine da strang rahatul de la caini timp de 2 luni . si mie imi e sila
. ehh asa ii, eu vreau acum neaparat un Rottweiler sau un Dog Argentian. Dar...in cazul tau pentru ca cinele pe care il doresti este de talie mica, asa ca nu este nicioproblema sa il tii in bloc.. Sper sa il primesti cat de repede! :*
Asa mi s-a intamplat si mie
dar intr-o zi am adus catelul fara sa stie parintii mei iar acum au ajuns sa il indrageasca...
Am un yorkshire terrier si sa stii ca nu lasa deloc par, de spalat trebuie de vreo 2 ori pe luna, iar de pieptanat trebuie cam o data pe saptamana (depinde de lungimea parului)
Buna! sunt in aceeasi situatie cu a ta
Eu pot sa spun ca mai am putin si imi conving tatal sa imi ia bichon
fa-ti curat in camera si sa pastrezi curatenia.
Arata-i tot felul de brosuri sau anunturi cu catei.
Trimite-i prin e-mail filmulete / poze cu catei
Te iubeste si sunt sigura ca va ajunge sa indrageasca si el cateii >
Nici parintii mei nu vor sa-mi ia un catelus.
Ador bichonii maltese :X
Niki eu nu stiu ce sa fac ca sa-i conving!
Orice as face nu crd ca imi vor lua!
Sper ca tu sa-i convingi sa-ti ia!
Succes!
Sunt sonia si am noroc de un tata iubitor care adoara cateii.
sfatul meu este sa ii arati cat de responsabila esti facand curatenie prin casa sau avand grija de fratele sau soara mai mica(desigur daca ai...). asa ii vei arata ca esti responsabila si vei putea avea grija de catelus.
incearca! eu asa am convins-o pe mama!
3007 întreabă: