| Saral94 a întrebat:

Buna, tocmai astazi mi-am luat un catel, m-am gandit de multe ori daca este o alegere buna sau una rea, având in vedere ca nu este usor sa ai grija de un caine si plus de asta isi face si nevoie in casa daca nu este invatat, astazi este doar prima zi de cand il am insa deja incep sa regret ca l-am luat, sincer va zic am prins drag de el insa nu cred ca pot face fața cu pipi si caca in casa… chiar nu stiu ce sa fac

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dresaj. Că și tu ai fost dresat să nu faci prin casă.

| mihai69 a răspuns:

Sunt "scutece" pentru animale de companie, pui prin locurile unde face de obicei. După ce are toate vaccinurile, îl scoți afară și îl lauzi de câte ori udă pomii. Iar dacă mai se scapă prin casă, îl cerți (fără violență). De obicei devine puțin agitat înainte să facă ceva. Dacă înveți să "citești" semnele și îl scoți imediat afară, va învăța, chiar repede.

| Felys a răspuns:

In timp iti va deveni cel mai bun prieten dar ca orice copil mic, mai ai putin de lucru cu el.Sa nu regreti alegerea, e foarte placut un animalut in casa.Cam jumate de an vei avea de strans dupa el prin casa apoi urmatorii 15+ ani se va integra in familie si va va aduce multa bucurie atat cat va trai

| CleanHeart a răspuns:

O să te obișnuiești daca îți e drag, inceputul e mai greu