anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai ce mi am luat un labrador îl am cam de o luna si e foarte greu cu el.Simt ca este tare chinuit, am o curte destul de mica iar el sta in garaj.e destul de mare si de neascultator, simt ca nu am facut o alegere buna.Am avut de ales între un bichon si un labrador si cred ca am greșit luând labradorul deoarece repet nu am spațiu pentru el cat i ar trebui. Voiam sa întreb ce ar fi de facut, dresajul cam de la ce vârsta ar trebui facut? si dacă ar fi o decizie mai înțeleapta sa l dau cuiva cu curte si tot ce trebuie sau sa găsesc alta soluție.dar nu prea vad care.Va mulțumesc si as dori sa lamuresc ca nu e o decizie ușoară, mă gândesc la binele lui.Multumesc

2 răspunsuri:
| 96SeB96 a răspuns:

LOL. altii tin ciobanesti germani in apartament si tu cu, curte nu poti tine un labrador?
si trebuie sa il dresezi de acum dar vreau sa inteleg cv tu iesi cu el pe afara in lesa, la alergat sau plimbari mai lungi?
daca nu, normal ca nu se simte in largul lui are nevoie de miscare...
si cu dresajul nu creca va fi foarte greu labradorii sunt f. inteligenti si iubitori vei aveea probleme doar daca nu te impui.

| 96SeB96 a răspuns:

A si poate musca si din cauza ca ii cresc dintisorii. happy