Ruru: cainele isi stie locul, de aceea nu doarme cu tine in pat.
Un caine care stie cine ii e seful si stie cine e conducatorul haitei, il va respecta si nu va incerca sa fie deasupra lui sau la acelasi nivel cu el.
Dormitul in pat cu stapanul poate fi un act de insubordonare, iar daca patrupedul e bine dresat, nu va face acest lucru. Depinde.
Sau poate pur si simplu nu vrea sa doarma in pat, ci prefera locurile mai izolate. Daca e un caine care a fost traumatizat, daca a fost obisnuit sa stea pe jos, atunci lasa-l sa doarma acolo unde ii e bine. Nu-l forta.
In timp, e mai bine ca animalul sa doarma pe jos decat in pat.
Buna ruru,
Motivul pentru care cainele nu vrea sa doarma in pat cu tine poate fi datorat faptului ca tu l-ai primit cand era deja mai maricel (si ceilati stapani l-au invatat ca nu e voie sa doarma in pat) sau nu a fost obisnuit in pat pana acum.
Daca chiar vrei sa doarma cu tine singurul lucru care poti sa il faci e sa incurajezi cainele batand usor cu palma patul spunand "Hai aici". Cand se urca pe pat ii spui "BRAVO" si poti sa ii oferi ceva gustarica.
Pa, pa
Vreti sa dormiti impreuna? Eu te cred ca iti este drag de el, dar daca el nu se simte bine... poate nu`i lasi tu destul spatiu sau nu stiu. lasa`l asa o vreme si poate o vina el singur.
Cand era mititel doarmea deasupra capului meu.dar acum nu mai vrea. poate din cauza parului.el e mai blanos si poate ii este prea cald cu mine.sau poate il turteam cand adormeam.glumesc.sa-l lasam sa doarma unde vrea el . multumesc de toate raspunsurile :*:*
Ane758 întreabă: