Daca vrea sa doarma,las-o... daca este frig in camera,o sa doarma mai mult,nu te speria, e ok(Temperatura ideala in camera pentru hamsteri este de aproximativ 18-24 de grade Celsius). Unii soricei nu sunt asa prietenosi, nu se acomodeaza usor cu oamenii . Joaca-te putin si des cu ea, se va obisnui pana la urma . Stai linistita nu se sufoca in bila, daca se agita, te poti juca cu ea in pat fara bila, dar fi atenta sa nu o pierzi .
Sa-ti traiasca mica blanoasa . Cred ca pur si simplu îi place sa doarma, nu cred ca are o problema (e mai "puturoasa"). Daca o vrei mai activa, cumpara-i bila si joaca-te cu ea prin casa .Apa poti sa-i dai foarte putina cu seringa,(dar ea isi ia din legume), lasa-i apa acolo, va bea cand v-a simti nevoia. Daca tu consideri ca e necesar, du-o la medicul veterinar (consultul este gratuit de obicei).
Multumesc,dar are ceva daca o trezecs? Adica eu am mai avut porcusori de guineea si ultima am tinut-o mai mult de un an si nu s-a obisnuit cu mine (adica se speria de mine mereu) si imi este frica sa nu fac eu ceva gresit si sa se sperie...Am bila si o scot in fiecare seara cand se trezeste. Doar ca imi esste frica sa nu se sufoce in bila, stiu ca este o prostie pentru ca are gauri bila, dar cateodata pare mai agitata si ma sperii .
Ok,mersi! o sa incerc sa ma joc mai mult cu ea.
Cu mare drag ...ma bucur ca am putut ajuta
Daca vrea sa doarma,las-o... daca este frig in camera,o sa doarma mai mult,nu te speria, e ok(Temperatura ideala in camera pentru hamsteri este de aproximativ 18-24 de grade Celsius). Unii soricei nu sunt asa prietenosi, nu se acomodeaza usor cu oamenii . Joaca-te putin si des cu ea, se va obisnui pana la urma . Stai linistita nu se sufoca in bila, daca se agita, te poti juca cu ea in pat fara bila, dar fi atenta sa nu o pierzi .
Deniissel întreabă: