| anastasia2510 a întrebat:

1.Am un hamster(este fata) si de cand am luat-o (de 4-5 zile) nu a baut deloc apa. Nu cred ca stie sa bea apa, chiar daca eu incerc sa ii arat o pun acolo dar nu vrea, mai mult se sperie cand o iau in mana. I-am mai dat morcov care contine apa, dar doar o data pe zi.

Nu stiu ce sa fac! sad

2.Si mai am o problema, doarme foarte mult de cateva zile incoace (de vreo 2 zile), stiu ca hamsterii sunt nocturni, dar ea doarme toata ziua, nu se trezeste deloc, iar apoi se trezeste pe la 7 seara si se culca innapoi pe la 9 si doarme pana dimineata si se trezeste iar la 7 si se culca la 8.Este normal? crying

Va rog sa ma ajutati sad, MULTUMESC.

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Daca vrea sa doarma,las-o... daca este frig in camera,o sa doarma mai mult,nu te speria, e ok(Temperatura ideala in camera pentru hamsteri este de aproximativ 18-24 de grade Celsius). Unii soricei nu sunt asa prietenosi, nu se acomodeaza usor cu oamenii happy. Joaca-te putin si des cu ea, se va obisnui pana la urma happy. Stai linistita nu se sufoca in bila, daca se agita, te poti juca cu ea in pat fara bila, dar fi atenta sa nu o pierzi happy.

4 răspunsuri:
| GabyT10 a răspuns:

Sa-ti traiasca mica blanoasa happy. Cred ca pur si simplu îi place sa doarma, nu cred ca are o problema (e mai "puturoasa"). Daca o vrei mai activa, cumpara-i bila si joaca-te cu ea prin casa happy.Apa poti sa-i dai foarte putina cu seringa,(dar ea isi ia din legume), lasa-i apa acolo, va bea cand v-a simti nevoia. Daca tu consideri ca e necesar, du-o la medicul veterinar (consultul este gratuit de obicei).

| anastasia2510 explică (pentru GabyT10):

Multumesc,dar are ceva daca o trezecs? Adica eu am mai avut porcusori de guineea si ultima am tinut-o mai mult de un an si nu s-a obisnuit cu mine (adica se speria de mine mereu) si imi este frica sa nu fac eu ceva gresit si sa se sperie...Am bila si o scot in fiecare seara cand se trezeste. Doar ca imi esste frica sa nu se sufoce in bila, stiu ca este o prostie pentru ca are gauri bila, dar cateodata pare mai agitata si ma sperii happy.

| anastasia2510 explică (pentru GabyT10):

Ok,mersi! happyo sa incerc sa ma joc mai mult cu ea.

| GabyT10 a răspuns (pentru anastasia2510):

Cu mare drag happy ...ma bucur ca am putut ajuta happy

| GabyT10 a răspuns (pentru anastasia2510):

Daca vrea sa doarma,las-o... daca este frig in camera,o sa doarma mai mult,nu te speria, e ok(Temperatura ideala in camera pentru hamsteri este de aproximativ 18-24 de grade Celsius). Unii soricei nu sunt asa prietenosi, nu se acomodeaza usor cu oamenii happy. Joaca-te putin si des cu ea, se va obisnui pana la urma happy. Stai linistita nu se sufoca in bila, daca se agita, te poti juca cu ea in pat fara bila, dar fi atenta sa nu o pierzi happy.