| Drakusoru a întrebat:

A-si vrea sa-mi cumpar un caine sau o pisica...
Dar parinti mei nu sunt de acord...
Cum as putea sai conving?
Fundoi la raspunsul care a reusit

10 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Spune-le ca ti-l/ti-o doresti foarte foarte foarte foarte mult! si ca vei avea tu grija de ea/el, il/o vei invata sa nu faca prostii si arata-le poze cu ei si spune-le ce dragalasi sunt.
Sper sa mearga!

| Lane a răspuns:

Sincer si eu imi doresc un catelus si parintii nu sunt de acord. Trebuie sa ii intrebi de ce. Eu am facut asta. Si mi-au zis ca sunt prea multe animale in casa, dar nu-i inteleg pentru ca am doar o pisica si o broasca testoasa intr-un acvariu.E foarte greu sa-i convingi. Am cateva metode: 1.Prima data alegeti clar care animal il vrei. 2. Documenteaza-te despre el si alegeti rasa. 3. Vezi ce defecte si calitati are acea rasa. 4. Apoi explica-le parintilor. 5. Daca nu merge nici asa, atunci in fiecare secunda, dar in fiecare secunda le spui: IMI DORESC FOARTE MULT UN/O... (Daca nu mai ai animale, spune-le ca vrei si tu sa ai un prieten nou, un animalut de companie care sa-ti tina de urat si sa te joci cu el, si spune-le ca o sa te distrezi dresandu-l. Eu iti recomand o pisica daca stai la bloc si nu te sfatuiesc sa o cumperi. Ia-o de afara de undeva (neaparat sa fie pui ca sa poti sa-i faci baie). Si catelusii sunt dragalasi, dar eu cand am stat la bloc aveam de coborat si de urcat 120 de scari (nu mergea liftul), dar si atunci le-am zis ca la cat de mult imi doresc un catelus sunt in stare toata ziua sa cobor si sa urc cu el pe scari. Multa multa bafta!

| Angiix3 a răspuns:

Spue.le ca o sa.i rasplatesti ca.s niste parinti asa de buni si atunci te vor lasa cred happy,

| Angiix3 a răspuns:

Spue.le ca o sa.i rasplatesti ca.s niste parinti asa de buni si atunci te vor lasa cred happy.

| SAMM0603 a răspuns:

Poti vorbi cu ei si sa le zici sa-ti dea voie sa le arati ca poti fi responsabil si poti avea grija de un animal. Spunele sa-ti dea o sansa si tu ajuta-i cu ce vor ei si fa necesarul in casa pentru a le demonstra ca esti pregatit sa ai un animal. happy
Bafta!

| 9089 a răspuns:

Daca vrei sa iti iei caine sau pisica trebuie sa ai o responsabilitate foarte mare. daca vrei catel trebuie sa il plimbi dimineata
eu te-as sfatui sa le spui ca vei lua note mari si drept ca recompensa asta vei primi probabil
dar daca vei lua locul 1 sau 2
sper ca te-am ajutat funda?

| Ioana9 a răspuns:

Insista...
Spune ca vei avea grija mare de animal si ca iei nu vor trebui sa se ingrijoreze...
Daca nu merge... spune-le sa-ti spuna de ce nu sunt de acord...si poate rezolvihappy

| F3f3 a răspuns:

Sa stai p capu lor...

| F3f3 a răspuns:

Sa stai p capu lor...

| Drakusoru explică:

A da locuiesc la apartament