| AlexiaaEU a întrebat:

Acum 26 de zile mi-am pierdut labradorul si nu stiu pe unde sa-l mai caut.
Am pus un anunt dar nu a gasit nimeni nimic
Avea 9 luni (acum 10) si plang in fiecare zi dupa el

Daca stie cineva ce sa fac pentru a-l gasi sau ce sa fac ca sa trec peste va rog sa-mi spuneti

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune poza cu el pe Facebook. Este la moda acum si ai sanse mai mari.

| AlexiaaEU explică (pentru darrio2007):

Am pus dar nimic...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Unde ai pus anunt? Trebuia sa pui prin oras (in statiile principale) si pe toate grupurile de Facebook care apartin de orasul tau. Gandeste-te ca poate persoana care ti l-a luat are grija de el si e in siguranta.

| AlexiaaEU explică (pentru supadeceapa):

(Stiu ca raspund tarziu dar nu conteaza din moment ce nu s-a schimbat deloc situatia) Da, am pus anunt pe Facebook si am anuntat si prietenii / rudele ca sa spuna mai departe. Din pacate nu am aflat nimic si cu cat trec mai multe zile cu atat mai putin cred ca il voi avea inapoi... (la momentul de fata au trecut 42 de zile.)

| Iote a răspuns:

Un anunt? Anunturi pe toate gardurile (ma rog, e o expresie).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-avea cip?

| AlexiaaEU explică (pentru anonim_4396):

Ala nu e GPS.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexiaaEU):

Am zis eu ca e gps? Te-am intrebat daca are cip, pentru ca daca ar fi gasit de hingheri, ar fi scanat cainele si vedea cine e proprietarul. Sau daca cineva il gaseste si la un moment dat se va duce cu el la veterinar, daca are cip, doctorul va vedea cine este proprietarul.
Asta era ideea. Afara asa e. pierzi cainele, toti au cip, il gaseste cineva, l-a scanat si ii apare numarul proprietarului nume tot.
De-asta te-am intrebat daca are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost la hingherii orasului?