Pentru ca nu s-a dat funda iti raspund eu:-Este posibil ca pestele sa se simta stresat de ceva, poate ca apa pe care ai schimbat-o nu a avut aceeasi temperatura cu cea din acvariu. Daca iese sa respire frecvent atunci clorul e de vina. Daca se intampla asta la urmatorul schimb de apa lasa apa 48 ore, si fa un schimb cu apa plata sa mai scada concentratia de clor.Betta sunt rezistenti si cred ca va supravietui in cele din urma. Daca sta pe fundul acvariului inactiv atunci inseamna ca apa are o calitate proasta, sau ca trebuie inlocuita mai des. Daca nu ai filtru atunci iti recomand sa schimbi 10 la suta din apa acvariului o data la doua zile, si 20 la suta saptamanal. Funda!
Eu ii schimb apa la 4 zile si o schimb pe toata, sper ca nu are nimic, si o las cu o zi inainte intr-un vas mare. Pestele nu sta inactiv, chiar din contra este vioi. Am insa o mica problema, nu stiu ce hrana sa-i mai dau deoarece am deja 3 feluri de hrana pentru el si nu prea mananca, am speciala pentru Betta, pentru Discus (mi s-a spus ca mananca ) si purici de mare, si nu prea manaca, nu stiu ce sa fac. Multumesc pentru raspuns
Vezi ca ti-am lasat un mesaj in private!
Nu ai de ce sa iti faci griji. Pestele tau nu a patit nimic si este ceva normal.