Http://support.microsoft.com/kb/555027
Uitati ce am gasit la Asistenta Microsoft:
1. Go to "Start" -> "Run" -> and register the following dll's by using regsvr32 command:
regsvr32 scrrun. dll
regsvr32 msxml. dll
regsvr32 mshtml. dll
regsvr32 shdocvw. dll
regsvr32 browseui. dll
regsvr32 msjava. dll
regsvr32 urlmon. dll
regsvr32 actxprxy. dll
Note: Please try first to register the urlmon. dll and actxprxy. dll and restart Internet Explorer.
2. Restart the Internet Explorer.
De asemenea acum e necesar si obligatoriu sa ai instalat Internet Explorer versiunea 8, daca vrei sa mai folosesti IE ca browser principal, altfel e de 10. 000 ori mai buna varianta lui vlad_bv.
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/
Nu e nevoie sa dezinstalezi versiunea mai veche. Se va upgrada la versiunea 8. Si da...banuiesc ca ai versiunea 6 momentan?
Poti merge si pe varianta lui Vlad, ce-i drept e cea mai usoara... n-ai stres :), doar ca eu "prefer" sa dau raspunsuri la obiect :D daca stiu ca o pot face.
Pai ceea ce iti apare este o pagina blank. Daca vrei sa navighezi pe net scrie sus unde scrie about.blank(sau cum iti apare ) siteul pe care vrei sa intri. Sper ca asa e la tine.
fundita?
Instalează-ţi Google Chrome. Îl poţi lua de aici: http://www.google.com/......index.html
Ştiu că cel mai ok ar fi fost să dau o metodă de soluţionare a problemei, şi nu să vin cu alt exemplu de browser, a mai fost pusă problema asta într-un post anterior în care la fel cineva a avut probleme cu IE. Dar asta ar fi metoda cea mai bună şi mai simplă posibilă. Tu poate ai Internet Explorer 6, sau o versiune ceva mai veche, şi poate de aceea îţi creează probleme. Decât să-ţi recomand să-ţi instalezi Internet Explorer 7, 8 sau 9 beta, care este un browser foarte bun (nu-i pun la-ndoială performanţele că mă bate Aero :D), dar care se instalează destul de greu (mie mi-a luat vreo 2 ore până mi l-a instalat, cu tot cu actualizările lu peşte prăjit), mai bine instalezi Google Chrome. Se instalează în câteva secunde, este un browser simplu, foarte ok după părerea mea, destul de modest în consumul de resurse, stă foarte bine şi cu securitatea, etc, iar instalarea lui ar reprezenta cea mai rapidă metodă posibilă de soluţionare a problemei. Aş fi putut să-ţi recomand Opera sau Firefox, dar chiar nu e cazul. Nu vei avea motive să nu fii mulţumită de Chrome. Şi ţi-am spus, decât să-mi dau cu părerea referitor la toate cauzele posibile şi imposibile în urma cărora ţi-ar fi putut crăpa IE, şi poate tot nu nimeream unde era problema, mai bine am preferat să vin cu această propunere.
O zi frumoasă! :)
Este bun si google chrome eu le am pe amandoua(internet explorer, google chrome).
Nu trebuie să îl dezinstalezi, lasă-l aşa. E componentă de sistem şi multe aplicaţii windows îl au la bază / depind de el, lasă-l acolo că stă bine.
Pai deschizi IE8, click stanga pe meniul Tools(sus in dreapta)-->Internet Options-->Advanced-->Reset
Asta rezolva majoritatea cazurilor...
Daca nu si partea aia inainte sa recomand eu IE8 in raspunsul precedent...
Zic de partea in care apesi tasta Windows+R(sau click pe butonul start)-->Run si scrii
mai intai(sa nu uiti sa inchizi IE):
scrii asa in casuta/caseta aia:
regsvr32 regurlmon. dll-->apesi Enter, apoi iar apesi tasta Windows+R si scrii
regsvr32 actxprxy. dll -->apesi Enter
apoi la fel cu celelalte fisiere. dll care au mai ramas...
Daca nici asa nu se rezolva problema atunci alta solutie nu stiu deocamdata. Ai grija in viitor ce site-uri vizitezi si sa ai mereu un antivirus functional actualizat la zi! IE e un browser care in mana utilizatorilor neexperimentati ajunge "pesmet". Plus ca e cel mai popular si folosit, asa ca virusii pe internet au tinta principala IE.
Eu n-am avut niciodata probleme personal. Numai toti din jurul meu au si folosesc alt browser.
Daca iti merge cu alt browser gen Firefox, Google Chrome si nu ai nevoie de IE pentru. un site anume(care cere special IE) atunci poti sa-l lasi asa...doar daca nu vrei sa reinstalezi Windows
Ane758 întreabă: