O pisica care miauna incontinuu cere fie atentie, fie ii este foame, daca era gestanta isi cauta un loc pentru a naste. Nu mai crede in superstitii, pentru ca nu sunt adevarate.
Este motan și este destul de maricut
Numai crede in superstitii, ea a venit ca îi era foame puteai sa i dai sa manince nu sa o gonesti asa, numai crede in superstitii si in ghinioane ca ele nu există, si pisicutele negre sunt superbe si trebuia sa o i ei in brate daca a venit la poartă te iubeste.
Asa am și făcut, dar o pisică prietenoasă sigur vine de la o curte de om mai ales ca vine de buna voie să îi deschid poarta, trebuia să îi dau să mănânce doar ca a vazut-o fratele meu și nu am mai apucat sa fac nimic, nu m-a lăsat să o tin.Dar nu m-am referit la ghinion pentru ca stiu ca nu are cum s-a fie adevarat, m-a gandeam ca prevestește ceva
Stai la ţară este? Prevesteste faptul ca ar trebui sa mai pui si tu mana pe carti ca ajungi sa te plafonezi de tot.
Nu prevesteste nimic, ea este mică si îi era foame, daca o mai vezi maine da i de mincare ca sigur stapînul ei nu o hraneste, o pisica care este ingrijită nu umbla singura pe strazi, sta in casa cu stapînii ei care o iubesc, oamenii rai si fara mila arunca in strada pisicutele si deseori sunt calcate de masini. Daca si maine o mai vezi, baga o in curte si da i mincare. Pisica este fată sau baiat? Si cît de mica este? Este pui sau are 1 an?
Cu poza asta, vrei să alungi pisicile negre? ))
Nu, vreau sa alung duhurile rele!
A simțit dragoste. A sperat că va fi iubită și va avea un cămin și noi prieteni. Biata de ea.
Pisica neagră alungă duhurile rele (asta, pentru cine cred in ele), nu aduce ghinion. Nu e vinovată că s-a născut neagră.
Ce rău imi pare de ea, dacă stiam taceam din gura și mă sfatuiam cu mama sa vedem ce facem cu ea, ca doar nu îl dădeam pe cap sa il cresca, data viitoare nu il mai ascult
O sa ai saptishpe ani de ghinion si nu o sa te casatoresti niciodata
si o sa faci copii ciclopi
"mama nu ar fi de acord să o creștem"
fiecare scuza e mai mica decat aia de dinainte, AI INCERCAT?!?
ca sa nu iti mai spun ca asa arunci "pisica moarta" la ea in ograda, adica ea trebuie sa scape de pisoi, nu tu, si deci nu tu o sa ai shaptishpe zeci de ani de ghinion
si te-as fi inteles daca te ducea-i la mama dracu' si te intorceai cu pisoiul, dar sa iti intre in curte, singura... RAR LUCRU si maica-ta ar fi inteles
Bine,am înțeles idea da ce te enervezi asa, nu toată lumea e dispusă să adopte oricand și la orice ora un animal care le „bate"la ușă.Am intrebat-o mai devreme și nu a vrut, chiar dacă nu mai am de unde sa o i-au, dacă o întrebăm atunci răspunsul ar fi fost acelasi.De unde s-a stii tu ca eu am avut aproape 16 pisici, și nu doar mama nu ar fi acceptat. Oricum, faptul e deja consumat, Pe Gimi l-am gasit in curtea vecinului meu și nu umbla decât muncitorii care îi lucrează casa ziua, mai am încă unul mai mare.Ce faceam cu 3 motani?!
O sa isi găsească adapost, e pisică și se descurcă, mai sunt oameni buni în sat care sa il adopte.
Nu m-am enervat, dar tot ce ai spus e o scuza
daca te duceai la mama cu pisica in brate, ii bagai la inaintare niste puppy eyes (aia e o privire cu ochi MARI SI STRALUCITORI si care aproape incep sa planga) si ai si spus "TEE ROOOOG, ASTA E PISOIU MEEEEU" nu prea cred ca mama ar fi spus nu
asa, pisica de pe gard, DUCA-SE
si te rog sa ma crezi, am avut un coleg fara nici o intentie de animal de companie... OARECARE si care s-a trezit cu un pisoi, de care nu a mai reusit sa scape, chiar a venit sa se roage de toata firma sa il adopte cineva, iar dupa vreo luna pisoiu dormea, lenes la el pe canapea, si asta nu isi mai imagina viata fara pisoi
si alt coleg, care trebuie sa inchida usa in timpul programului, ca are 3 pisici care se plimba pe la el pe tastatura, nici una adoptata cu intentie "ma duc sa adopt o pisica"
Lasa suprstitiile deoparte. Atat pisicile, cat si cainii simt persoanele care iubesc animalele.
Ca să nu va mai îngrijorați din pricina motanului, l-am adoptat. Luni dimineața l-am văzut iar sub masina de la poarta mea, nu plecase și iesisem la poarta ca să mă duc la școală și venise și mama cu mine, deja traversasem strada, când l-a văzut mama l-a si băgat în curte
Ea crede că pisica neagră alunga spiritele rele dar nu doar din cauza asta l-am luat, ci pentru ca ne-am dat seama ca e pisica de-a strazii si nu are unde s-a se ducă.A trecut puțin timp 1-2 zile, nu prea se înțelege cu cățelușă mea si ceilalți doi motani, Gigi sigur s-a simțit înlocuit dar o s-a îi iubesc pe toți la fel.De când a venit se întâmplă destul de des sa vina pisici străine la mine în curte, alea nu sunt pasnice si noroc cu cățelușă (Carameluță) ca altfel ar fi trebuit să stau cu ochii pe el non-stop sa nu îl bată altă pisică, sunt vreo 2-3 sau chiar 4 care umbla pe aici si ele vin de la vecinul meu care are o sumedenie de pisici de toate vârstele, culorile si asa mai departe.
Cu cainele se va obisnui in circa 1-3 saptamani, vor fi apoi ca cei mai buni prieteni. Pisica cu motanul se bat pentru ca este perioada imperechirilor, nimic mai mult. Pisica este la ciclu si motanul simte acest lucru.
Imi faceam griji să nu cumva să plătească ceva dacă îl las să iasă afara, îl tineam pe hol.Dar mi-am dat seama ca e chiar descurcaret și destept, a întors cu susul în jos cușcă papagalilor când l-am bagat în casa ca s-a vadă și el bucataria și dormitorul, restul a explorat singur, se duce și la vecinul meu care are o sumedenie de pisici iar dacă nu sunt cu ochii pe el imediat găsește ce năzbâtii să facă ca exemplu, azi s-a urcat pe masă
La un moment dat m-am ales cu un motan negru, aveam astfel de superstiții, de la lume adunate. Am si uitat, l-am iubit enorm, pot spune ca, Da, a fost o perioada foarte buna atât cat l-am avut pe Turturica.