Nu ii taia urechile, just don't do that. Nu sunt sigur daca poti primi amenda, dar iti recomand sa il lasi asa. Cel mai bine, deoarece cam asa au si ei urechile. Nu e mare lucru.
Cand sunt pui, pare ca au urechile foarte mari. Deoarece acestea nu cresc odata cu cainele, ci raman la fel de la nastere pana la maturitate. Avand in vedere ca urechile nu mai cresc, cand cainele va creste, nu vor mai parea mari deloc. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Doar veterinarul poate sa ii taie urechile.Nu inerca sa i le tai tu.Dar oricum nu vad rostul sa ii tai urechile
Nu.Am avut si eu un Amstaff si nu i-am taiat urechile.Mergeam cu el de 3-4 ori pe saptamana la plimbare si nici un politist nu nea oprit sa ne zica ceva. Unde ai auzit de treaba asta cu amenda? Chiar ai crezut ca iti vor da amenda daca ai un catelus micut in lesa cu urechile mari?
Serios acum.
Bafta!
Fundita?
Mai bine nu ii taia urechea. Nu cred ca este foarte bine si daca i-ai taia-o nu cred ca ai avea de ce sa primesti amenda dar te rog "
Do not do this ". Gandeste-te la saracul animal cum s-ar simti cand i-ar taia urechea dar cum s-ar simti dupa
Este inca pui, nu este asa agresiv poți sa il plimbi prin oraş nu este nici o problema doar sa fie in ham sau legat.
Nelutuborda întreabă: