| adutzadragutza a întrebat:

Am 12 ani si nu stiu ce sa mai citesc, am si eu nevoie de ideii, de perferinta aventura,(dar sa nu fie de grozahee hee ), haideti pana nu se termina vacanta. Astept raspunsurile, cele mai bune carti primesc funditabatting eyelashes

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste Jules Verne, toate sunt de aventura(gasesti titlurile pe ro.wikipedia.org) ori Constantin Chirita - ciclul Ciresarii. Numai bine!

| Hadley a răspuns:

Incearca harry potter
sunt multe volume deci nu o sate plictisesti(e de aventura si nu e de groaza deci...)

| GaBBiii a răspuns:

Jules Verne-Doi ani de vacanta

Hector Malot-Singur Pe Lume

Cele mai frumoase carti ale copilariei :X`!

Cu drag,
GaBBrieLA BiBuuu`

Pa, pa`!

| adutzadragutza explică:

Vreau sa va spun ca imi plke ce pareri de carti mi-ati scris, dar majoritatea l-am citit si : 1. Nu imi plk Harry Poter scuze :d (doar film), 2. dc te iei de mine Creatzzza, am pus doar o intrebare daca nu te interesa nu raspundeai tongue si sunt in clasa 6, 3 Nu prea imi place Jules Vernes am citit 2 carti dar sunt cam baietoase big grin

| R_8074 a răspuns:

Hector Malot - Singur Pe Lume

| CrEaTzZza a răspuns:

Doamne...

Nu mai stii sa citestiilaughing

Poi. cautati si uh printr`o librarie niste carti care te pasioneaza pe tine mai multtongue

App ce cls esti?

| ThinkPinkBb a răspuns:

Seria Fascinatie de Melissa Marr
Sange albastru de Melissa de la Cruz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat... Jules Verne Steaua sudului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aventurile lui tom sioer

| Addicted2Chocolate a răspuns:

Incearca Jurnalele vampirilor [in cazul in care n-ai facut-o]. ^^

| SEXobeat a răspuns:

Incearca carti de Rodica Ojog Brasoveanu, Fratii Jderi

| myjeansareblue a răspuns:

Aventuri zici?thinking Incearca-l pe Carl May, de preferat ar fi sa incepi cu Winnetou, cred ca e potrivit pentru varsta ta. Dar daca esti mai precoce de felul tau incearca John Fowles ("Colectionarul" sau "Magicianul"). Ceva de aventuri povestit intr-o maniera ironica: de Jerome K. Jerome- "3 intr-o barca" sau "3 pe doua biciclete". Bafta.