anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si sunt gras (75 kg)! Nu se vede chiar asa mult pentru ca sunt foarte inalt( 1.74).Vara asta am slabit 9 kg in cam 3 saptamani cu mancare sanatoasa si sala(am avut 84 ). Acum as vrea sa fac o schimbare definitiva cu corpul meu, adica sa topesc tot surplusul de grasime si sa fac masa musculara.Incepand de luni o sa merg la sala.Am sa scot din alimentatia:fainoasele,carnea de porc, dulciurile si nu o sa mai mananc dupa ora 6:30.As vrea sa fac aceasta schimbare pana in luna iunie-iulie 2013, pana incepe sezonul de iesit la strand ca sa nu-mi mai fie rusine sa ma dezbrac.Voi ce parere aveti?
P.S.-O sa merg la sala odata la doua zile (sala de fitness)

Răspuns Câştigător
| crisiss a răspuns:

Bv iti urez succes ar tr sa mearga, sportul e singura metoda absolut sigura si sanatoasa de a slabi
cu siguranta o sa dai ceva jos pana la vara dar tr multa munca, multa transpiratie, tr sa fi motivat
eu iri urez bafta si spor

3 răspunsuri:
| 1onut a răspuns:

Ciudat... la 13 ani.
Si apropo, esti foarte inalt comparativ cu varsta ta, dar daca te referi la cate kilograme ai... nu prea compensezi cu inaltimea...
Si eu pentru varsta ta nu as recomanda sala, desi ai 1.74.

| nuamnumedececontinuuisacitesti a răspuns:

Da'mi id'ul tau sa vad o poza cu tine ca sa-mi dau si eu cu parerea

| Alexutzu5276 a răspuns:

Eu zic ca programul tau e foarte bine stabilit.O sa dai joc kilogramele cu usurinta! Succes