| mybutterfly a întrebat:

Buna TPU happy
Am 16 ani si as vrea o lista de carti pe care le-as putea citi in vacanta.Multumesc frumos :*

Răspuns Câştigător
| MasterGoldX a răspuns:

Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi - Camil Petrescu; Enigma Otiliei - G. Calinescu; Nunta in cer - M. Eliade; Moara cu noroc - I. Slavici; Maitreyi - M. Eliade; Jurnalele Vampirilor 'jurnalele lui stefan' - L.J. Smith; Cartea Nuntii - G. Calinescu; Razvan si Vidra - B.P. Hasdeu; Dama cu camelii - Alexander Dumas fiul; Poezii de Eminescu,Cosbuc,Macedonski,Blaga,Labis, Alecsandri...; Divina Comedie - Dante; Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis; Cuibul Visurilor - Erich Maria Remarque; Othello, Inblanzirea scorpiei, Hmalet, Romeo si Julieta - Shakespeare; si etcwinking

3 răspunsuri:
| iTami a răspuns:

Eu zic Twilight Saga (saga amurg),croniile lumii pamantene, stapanul inelelor, hobbitul.cronicile din narnia,jurnalele vampirilor,academia vampirilor,nemuritorii,gazda,tara duncan,zidul de foc, urzeALA tonurilor, eu sunt numarul patru etc.

majoritatea sunt serii

| bluky a răspuns:

Is faine:un yankeu la curtea regelui Arthur; marile sperante; coliba unchiului Tom; contele de Monte Cristo, colectia:Minunile lumii-de Katherine Roberts; Betsy si Napoleon;

| bluky a răspuns:

Contele de Monte Criso; Betsy si Napoleon; colectia:Minunile lumii-de Katherine Roberts; Marile sperante; Un yankeu la curtea regelui Arthur