| Violetta0793 a întrebat:

Am 2 broscute testoase de florida de apa...una cat palma si alta mai mica.Intrebarea mea e : pot pune 2 pesti sanitari sau 1 in acelsi acvariu cu broscutele? Pesti care curata. Se poate?

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Nu poti sa pui nici o specie de peste cu testoasele.
Pe langa faptul ca pot fi atacati, conditiile in care sunt tinute testoasele de multe ori nu corespund pestilor, care sunt ceva mai pretentiosi la oxigenare si calitatea apei.
Pestii numiti "sanitari" nu sunt deloc asa.Sunt doar niste varietati de somn in special din America De sud sunt adusi, iar cel mai cunoscut este corydoras (https://www.google.ro/......ps?/search care se hranesc cu resturi de la masa pestilor de suprafata,nu curata deloc,doar cateva specii se hranesc cu alge, restul nu au nici un rol util in acvariu.
Daca iti doresti neaparat un peste acolo incearca un betta, venind din ape sarace in oxigen si conditii vitrege, ar putea rezista, insa exista riscul sa fie mancat sau omorat.
O zi buna,
Adrian!

1 răspuns:
| Idriceanu_Robert_1980 a răspuns:

AM avut si eu tot 2 broscute fata si baiat, asi am avut si acvariu ti-as spune sa le lasi doar pe ele nu mai pune nimica in acvariu o faci pe propria raspundere.