| Ushhher a întrebat:

am 7 iepuroaice intr-un tarc in grajd si as vrea sa-mi fete cateva. Doua dintre ele sunt Berbec German si astea 2 le-as da la imperecheat si ma gandeam daca (as dori sa precizez ca acestea au fost impreuna de la varsta de 2 luni si acuma au 9 luni) le-as pune pe amandoua sa fete in acelasi tarc.
Oare nu o sa-si muste sau manance puii reciproc? Ca totusi....au crescut ca 2 surori...

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Nu conteaza cum au crescut ele sau ce grad de rudenie au, mamele de iepure nu accepta alt pui daca nu este al sau, il omoara chiar. Deci e musai sa le pui in tarcuri diferite cand sunt aproape gata sa fete, in afara ca omoara puii care nu sunt ale lor, daca e necesar omoara si alti iepuri pentru a se simtii in siguranta si a-si creste puii in siguranta.
Animalele nu gandesc ca noi, ca daca suntem rude sau prieteni, merge, ele au un instict foarte mare de conservare, si mamale sunt cu adevarat mame si fac orice pentru puii sai, si nu accepta puii de la alti iepuri pentru prefera sa nu imparte laptele cu nimeni doar cu puii sai.

| Ushhher explică (pentru LaLaura):

Https://www.youtube.com/watch?v=XgXDMNu_mGo uita-te te rog la videoclip, sunt mai multe iepuroaice si un pui mic deci celelalte nu le fac nimic puilor.nu stiu, poate ma contrazic :D

| LaLaura a răspuns (pentru Ushhher):

Eu am vazut la tara cu o iepuroica a omorat un pui de la alt iepure ( acel puiut a intat din greseala in tarc). Acum faci ce vrei tu faci cum doresti, dar cred ca e mai bine sa previi, parerea mea.

2 răspunsuri: