| DenisH a întrebat:

Am achizitionat de vreo 4 luni o soparla gecko leopard am la ea heat rock, substrat servetele de bucatarie neparfumate, o ciutruca, o ascunzatoare, am citit de pe mai multe site'uri ca heat rock'ul ii poate cauza arsuri asa ca m-am gandit sa il schimb cu un heat pad... Intrebarea mea este: De unde pot cumpara unul? Preferabil din baia mare sau de pe net.Sa nu fie mai scump de 100-130 lei.

Răspuns Câştigător
| GeckoTimisoara a răspuns:

Hey hey hey :D. Pai eu chiar cred ca cea mai buna soltie este un heat padul deoarece asa cum zici si tu, Gecko se pot arde pe burta din cauza ei si nu stiu cat de multi veterinari pot sa ingrijeasca si reptile in Romania :D. Dar cred ca poti comanda ceva mai bun pentru micutul tau. Cauta pe Shop Mania : http://www.shopmania.ro/......s-26910038 si vezi daca e buna. Un mic sfat. Puneo dedesubt de covoras sau ce ai pus pe jos. A...si vezi sa fie doar pe o jumatate de terrariu si nu pe tot. Gecko are nevoie de un mic locusor si unpic racoros si umed. :D Acum deja incep alta poveste. Daca mai ai nelamuriri poti sa ma gasesti pe Skype: popa.calin112 si Messenger: cpopatm. Mi-a facut o placere sa te ajut :D.

0 răspunsuri: